ΕΕΤΑΑ Παιδικοί σταθμοί 2017- 2018: Kανένας δεν θα μείνει εκτός λόγω φορολογικής δήλωσης

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔08/06/2017 - 09:29 | Author: Newsroom

ΕΕΤΑΑ Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Τί θα γίνει με τις – Ο Πρόεδρος της κ. Δημήτρης  Καλογερόπουλος σε νέα ανακοίνωσή του αναφέρεται στην διαδικασία  επιλογής των ωφελουμένων με για το πρόγραμμα “ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ “.

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους

Αναγνωρίζει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, ιδίως με την υποβολή φορολογικών δηλώσεων, τονίζοντας τα εξής: «Κατόπιν διαπίστωσης της  Ε.Ε.Τ.Α.Α.  από  την Αυτοδιοίκηση και τους ενδιαφερόμενους, για συγκεκριμένες κατηγορίες, υπάρχουν αντικειμενικές αδυναμίες  για την υποβολή δηλώσεων. Η Ε.Ε.Τ.Α.Α.  με ευθύνη  και αποτελεσματικότητα  αντιμετωπίζει το θέμα δίνοντας  λύση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΣΠΑ

Mετά τη «βροχή» παραπόνων, οι οποίες είχαν φτάσει στην , η διοίκηση της εταιρείας ήταν σε σκέψη να διευκολύνει «όσους, πράγματι, αντιμετωπίζουν αντικειμενικό πρόβλημα με την κατάθεση της φορολογικής τους δήλωσης και όχι όσους απλώς κωλυσιεργούν».

Η νέα ανακοίνωση αναφέρει το εξής: «Κανένας ωφελούμενος δεν θα μείνει εκτός της δράσης λόγω αδυναμίας υποβολής της φορολογικής δήλωσης και έκδοσης εκκαθαριστικού»

Δείτε όλη την ανακοίνωση ΕΔΩ

Η νέα καταληκτική ημερομηνία είναι η 14η Ιουνίου 2017 και ώρα 24:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΣΠΑ

ΕΕΤΑΑ Παιδικοί σταθμοί ΕΣΑΠ: ΚΕΔΕ για παράταση για τις αιτήσεις

ΕΕΤΑΑ Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ: Τελευταία εβδομάδα αιτήσεων

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral