ΕΕΤΑΑ Παιδικοί σταθμοί ΕΣΑΠ: ΚΕΔΕ για παράταση για τις αιτήσεις

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔05/06/2017 - 14:27 | Author: Newsroom

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΣΠΑ: Που οφείλεται ο μειωμένος αριθμός αιτήσεων – Την έντονη ανησυχία του εκφράζει ο Πρόεδρος της Γ. Πατούλης, καθώς σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία ο αριθμός των για ένταξη στο Πρόγραμμα Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής 2017-2018 εμφανίζεται μειωμένος.

Τα μηνύματα από τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα δωρεάν θέσεων σε , Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά με Αναπηρία, όπως επισημαίνει, είναι ανησυχητικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΣΠΑ

Ειδικότερα λίγες μέρες πριν τη λήξη (Παρασκευή 9/6/2017) της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων των μητέρων που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, έχουν υποβληθεί κατά πολύ λιγότερες αιτήσεις από τον εκτιμώμενο αριθμό θέσεων.

Με πρόσφατη δήλωσή της η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας κα Θ. Φωτίου ανέφερε πως φέτος αναμένεται να εξυπηρετηθούν 140.000 έως 150.000 παιδιά.

«Η αυτοδιοίκηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στηρίζει το πρόγραμμα της Εναρμόνισης και συνεχώς προτείνει λύσεις για την αύξηση του αριθμού των παιδιών που εξυπηρετούνται. Είναι προφανές πως μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, την Παρασκευή 9/6/2017, δεν θα υποβληθεί ο προσδοκώμενος αριθμός αιτήσεων. Η ΚΕΔΕ ζητεί την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων μέχρι το τέλος του μήνα προκειμένου κανένα παιδί, που η οικογένειά του πληροί τις , να μην μείνει εκτός του », δήλωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ο μειωμένος αριθμός αιτήσεων οφείλεται στην αδυναμία εξασφάλισης από τους ενδιαφερόμενος εκκαθαριστικού .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΣΠΑ

ΕΕΤΑΑ Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ 2017 2018: Προθεσμίες και δικαιολογητικά

ΕΕΤΑΑ Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ 2017-2018: Τί πρέπει να γνωρίζετε

ΕΕΤΑΑ Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ 2017 2018: Oδηγίες υποβολής αιτήσεων

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral