Προσλήψεις αναπληρωτών 2017: Πότε αναμένονται – Τα καθαρά ποσά μισθολογικών κλιμακίων

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔16/11/2017 - 16:53 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Ενημέρωση από τη σελίδα στο facebook Αναπληρωτές δάσκαλοι :

Αύριο ή το πιθανότερο από Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν για τα τμήματα υποδοχής λόγω παραιτήσεων περίπου 30 συναδέλφων στη Β φάση. Θα σας ενημερώσουμε ξανά όταν έχουμε το ακριβές νούμερο και ημέρα.

Τα καθαρά ποσά μισθολογικών κλιμακίων

Συνάδελφοι αναπληρωτές
στον πίνακα που σας παραθέτω υπάρχουν τα καθαρά ποσά των των εκπαιδευτικών.

Δηλαδή ανάλογα με την προϋπηρεσία που υπάρχει θα πιστώνεται και το συγκεκριμένο ποσό κάθε μήνα.
Υπενθυμίζω οτι στο νέο μισθολόγιο των αναπληρωτών εκπαιδευτικων δεν υπάρχει το όριο των 7 χρόνων που υπήρχε στο παλιό μισθολόγιο.

Η προϋπηρεσία που θα μετρήσει για την απόδοση μισθολογικού κλιμακίου θα ειναι μέχρι 31-12-2015 (υπάρχει το πάγωμα έως 1-1-2018).

Από 1.1.2018 η μισθολογική εξέλιξη ενεργοποιείται εκ νέου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 11 του ίδιου νόμου συνυπολογιζόμενου και του τυχόν πλεονάζοντας χρόνου, που είχε υπολογισθεί κατά την αρχική κατάταξη,ΧΩΡΙΣ όμως να λαμβάνεται υπόψη το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την ημερομηνία έναρξης ισχύος των διατάξεων του παρόντος νόμου μέχρι τις 31.12.2017.

Από τα ανωτέρω συνάγεται ότι το χρονικό διάστημα από 1.1.2016 έως 31.12.2017 δεν λαμβάνεται υπόψη για μισθολογική εξέλιξη , καθώς ισχύει η αναστολή για όλους τους υπαλλήλους, υπηρετούντες και νεοδιόριστους, ανεξαρτήτως της εργασιακής τους σχέσης (μόνιμοι, ΙΔΑΧ, ΙΔΟΧ).

Το ίδιο ισχύει και για όλες τις περιπτώσεις μετάταξης υπαλλήλων (από κλάδο σε κλάδο της ίδιας κατηγορίας, από κατώτερη σε ανώτερη κατηγορία ή από φορέα σε άλλο φορέα) που έχουν πραγματοποιηθεί μετά την 1.1.2016.
Τα μεταπτυχιακά θα δίνουν 2ΜΚ εάν αποτελούν τυπικό προσόν πρόσληψης.

Επίσης θα δινουν 2ΜΚ έαν έχουν συνάφεια και έχουν αποκτηθεί πριν την πρόσληψη.
Στον πίνακα αναφέρω ως παράδειγμα μέχρι τα 14 έτη προϋπηρεσία που είναι περίπου το 95% περίπου των αναπληρωτών που εργάζονται.

 

Loading...
  • europalso

    ideascentral