«Η κοροϊδία χιλιάδων συμβασιούχων στο δημόσιο»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔19/06/2017 - 21:05 | Author: Newsroom

Οι 20000 περίπου εργαζόμενοι , ως συμβασιούχοι στους δήμους, είναι τώρα αυτοί-μετά τις ψεύτικες υποσχέσεις στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς ότι θα γίνουν 20000 μόνιμοι διορισμοί-που βιώνουν στο πετσί τους την κοροϊδία της κυβέρνησης, ως προς τη μονιμοποίησή τους.

του Δ. Μπράτη

Με την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου ,που δημοσιοποιήθηκε χτες κρίνεται αντισυνταγματική η παράταση των συμβάσεων μέχρι 31-12-17 ,καθώς επίσης και η καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Η κυβέρνηση κορόιδεψε συνειδητά τους συμβασιούχους ,αφού γνώριζε ότι η μετατροπή των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου,απαγορεύεται μετά την αναθεώρηση του Συντάγματος το 2001.
Οι δεσμεύσεις της κ.Γεροβασίλη ,στη συνάντηση που είχε με την ΑΔΕΔΥ,ότι δήθεν μελετά τρόπους για τη μετρατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου,ήταν μια ακόμη κοροϊδία.
Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στην εκπαίδευση,στους δήμους,στα νοσοκομεία κ.α .είναι βέβαιο ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.Η συντριπτική τους πλειοψηφία τουλάχιστον. Για να σταματήσει ο εμπαιγμός τους ένα πράγμα μόνο χρειάζεται.Προκήρυξη όλων των θέσεων για μόνιμους διορισμούς οι οποίοι θα γίνουν υπό την επίβλεψη του ΑΣΕΠ και με κριτήρια ΑΣΕΠ,προφανώς με γενναία μοριοδότηση της προυπηρεσίας για τους ήδη εργαζόμενους.Όλα τα άλλα ,με βάση το Σύνταγμα,αποτελούν κοροϊδία.

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...


  • europalso

    ideascentral