Γαβρόγλου: Πότε ανακοινώνεται ο ακριβής αριθμός και το νέο σύστημα προσλήψεων

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔28/03/2018 - 13:17 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

«Όπως έχω πει, τον Οκτώβρη θα ανακοινώσουμε και τον ακριβή αριθμό και το ακριβές σύστημα . Γιατί, ξέρετε ότι είναι ένα εξαιρετικά περίπλοκο σύστημα αυτό και πρέπει να υπάρχει και μία συναίνεση και με τις Ομοσπονδίες και με διάφορους άλλους φορείς ως προς το πώς ακριβώς θα προσληφθεί αυτός ο κόσμος. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε.

Το βασικό είναι να ολοκληρώσουμε τις συνεννοήσεις μας με τους θεσμούς, διότι από εκεί εν πολλοίς εξαρτάται ο τελικός αριθμός» είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 FM» ο  Κ. Γαβρόγλου.

 

Επισήμανε ότι είναι αρνητικό γεγονός ο μεγάλος αριθμός των στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, καθώς αυτός φτάνει στο 20% των μόνιμων, γεγονός που προκαλεί αρνητικές επιπτώσεις στη διδασκαλία, ενώ υπογράμμισε ότι τον προσεχή Οκτώβριο θα ανακοινωθεί ο αριθμός και το σύστημα των στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, γι’ αυτό θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τους θεσμούς, ώστε να επιβεβαιωθεί ο ακριβής αριθμός των προσλήψεων.

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral