Βάσεις 2017: Πότε βγαίνουν οι βάσεις εισαγωγής

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔13/06/2017 - 11:01 | Author: Newsroom

: Οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας διαβεβαιώνουν ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια να δοθούν τα στη δημοσιότητα την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, πριν ξεκινήσουν οι . Και για να ξεκινήσει η διαδικασία των ηλεκτρονικών εγγραφών στα ΑΕΙ, και για να πάρουν σειρά εξέτασης οι υποψήφιοι των επαναληπτικών εξετάσεων.

Οι καθορίζονται από τρεις παράγοντες: βαθμός δυσκολίας εξεταζόμενων μαθημάτων, αριθμός υποψηφίων που θα δηλώσουν κάθε σχολή, σειρά προτίμησης των τμημάτων στα . Ο τελευταίος θεωρείται αστάθμητος παράγοντας.

Η διαδικασία των την πρώτη εβδομάδα «κύλησε ομαλά ως προς τα θέματα και ως προς τη διαδικασία», τόνισε την Παρασκευή ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, αποφεύγοντας να κάνει επιπλέον επισημάνσεις για τις εξετάσεις, που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να ξέρετε

Η συμμετοχή στις κατοχυρώνεται με την εξέταση σε τουλάχιστον ένα μάθημα της Ομάδας Προσανατολισμού που έχει επιλέξει ο υποψήφιος.

Αν ο υποψήφιος δεν προσέλθει σε μαθήματος, κρίνεται ότι εξετάστηκε και βαθμολογήθηκε μηδέν (0).

Κατά την είσοδο στην αίθουσα εξέτασης δεν επιτρέπεται να έχουν οι υποψήφιοι βιβλία, σημειώσεις, κινητά τηλέφωνα, διορθωτικό υγρό, υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης πληροφοριών, άλλα αντικείμενα ή οτιδήποτε θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι δολιεύεται τις εξετάσεις.

Πανελλήνιες 2017 ΕΠΑΛ 13/6: Μαθήματα ειδικοτήτων – Τα θέματα και οι απαντήσεις

Πανελλήνιες 2017 – Μαθηματικά: Ανεξέλεγκτοι και υπεράνω οδηγιών και λογικής

Πανελλήνιες 2017: Η ΠΕΦ για τα θέματα στην Ιστορία

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral