ΟΑΕΔ-Κοινωφελής Εργασία: Πότε βγαίνουν οι οριστικοί πίνακες για 7.180 ανέργους

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔22/02/2018 - 09:35 | Author: Newsroom

– Θέμα ημερών είναι η ανάρτηση από τον των οριστικών αποτελεσμάτων της β’ φάσης της , που αφορά την πρόσληψη 7.180 ανέργων σε 34 δήμους της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η ανάρτηση των πινάκων θα γίνει εντός της τρέχουσας εβδομάδας ή το αργότερο μέχρι τις αρχές της επομένης. Σε κάθε περίπτωση οι οριστικοί πίνακες να δημοσιοποιηθούν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Ο τελευταίος έλεγχος των ενστάσεων και η τελική έγκριση των έγινε στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο του που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου.

ΟΑΕΔ: Οι δώδεκα παροχές που εξασφαλίζει η κάρτα ανεργίας

Μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων θα ξεκινήσει η διαδικασία των προσλήψεων για τους ωφελούμενους που θα εργαστούν για οκτώ μήνες, σε θέσεις πλήρους απασχόλησης.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά την ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων, οι αρμόδιοι υ̟πάλληλοι των ΚΠΑ2, ό̟που είναι εγγεγραμμένοι οι άνεργοι, καλούν τους ωφελούμενους, ̟που έχουν ε̟πιλεγεί ̟προς το̟ποθέτηση εντός ̟προθεσμίας ̟πέντε (5) εργάσιμων ημερών, με κάθε ̟πρόσφορο μέσο ό̟πως ηλεκτρονική αλληλογραφία, έγγραφη ̟πρόσκληση καθώς και τηλεφωνική ε̟πικοινωνία, προκειμένου να υ̟ποδειχθούν στους Ε̟πιβλέ̟ποντες Φορείς, δηλαδή τους δήμους.

ΟΑΕΔ: Πότε θα γίνουν οι αιτήσεις για τις 478 προσλήψεις καθαριστριών

Loading...
  • europalso

    ideascentral