Τα προγράμματα σπουδών για τα Θρησκευτικά

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔20/06/2017 - 22:15 | Author: Newsroom

Δείτε τα προγράμματα σπουδών των στο Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο – Με έκτακτη σύγκληση της Ιεραρχίας απαντά η Διαρκής Ιερά Σύνοδος

Δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης τα προγράμματα σπουδών για τη διδασκαλία του μαθήματος των στο Δημοτικό́, Γυμνάσιο, Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο.

Την ίδια στιγμή η Διαρκής Ιερά Σύνοδος που συνεδρίασε στο Συνοδικό Μέγαρο αποφάσισε την έκτακτη σύγκληση της Ιεραρχίας στις 27 Ιουνίου.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Συνήλθε σήμερα, Τρίτη 20 Ιουνίου 2017, η Διαρκής Ιερά Συνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος   κ. Ιερωνύμου, προκειμένου να ενημερωθεί περί των Προγραμμάτων του μαθήματος των Θρησκευτικών, μετά την έκδοσιν των νέων Φ.Ε.Κ.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος ανέφερε ότι η εργασία της Τριμελούς εξ Αρχιερέων Επιτροπής της Εκκλησίας και η συνεργασία Της με τους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων είχαν ως αποτέλεσμα την κατάργηση των παλαιών Φ.Ε.Κ. και την δημοσίευση νέων για το μάθημα των Θρησκευτικών.

Κατόπιν τούτου η Δ.Ι.Σ. αποφάσισε ομοφώνως την έκτακτη σύγκληση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος την ερχόμενη Τρίτη 27 Ιουνίου προς ενημέρωση του Σώματος σχετικώς».

Το ΦΕΚ για το Δημοτικό-Γυμνάσιο

To ΦΕΚ για Γενικό – Επαγγελματικό Λύκειο

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral