Γαβρόγλου: Πέραν του γελοίου όσα ισχυρίζεται ο κ. Μητσοτάκης για την παραβατικότητα

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔24/10/2018 - 13:54 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Τα όσα ισχυρίζεται ο κ. ότι η παραβατικότητα είναι το μακρύ χέρι της κυβέρνησης είναι πέραν του γελοίου, πέρα από κάθε δημοκρατικό διάλογο δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στη Φωνή της Ελλάδας ο υπουργός Παιδείας, Κώστας .

Συγκροτήσαμε την επιτροπή Παρασκευόπουλου, εκδόθηκε ένα πόρισμα και 45 λεπτά αφότου το πήρε η νεολαία της ΝΔ, το επέστρεψε πίσω, ως φαιδρό και κατάπτυστο, σημείωσε ο κ. Γαβρόγλου.

Από το 2011 δεν υπάρχει καμία διάταξη για τα . Η παραβατικότητα από το 2011 μέχρι το 2017 που περάσαμε τον νόμο ήταν αυξημένη σε σχέση με αυτό που γίνεται σήμερα, υποστήριξε ο κ. Γαβρόγλου αναφερόμενος στο θέμα του ασύλου.

Πρόσθεσε ότι είναι ένας τρόπος να μην αναγνωρίζει τη συνθετότητα του προβλήματος.

«Εμείς είμαστε η μόνη κυβέρνηση μετά τη δικτατορία που αναγνώρισε δημόσια ότι υπάρχει πρόβλημα παραβατικότητας και συγκροτήσαμε μια ομάδα εργασίας με ειδικούς, την επιτροπή Παρασκευόπουλου.

Εκδόθηκε ένα πόρισμα και 45 λεπτά αφότου το πήρε η νεολαία της ΝΔ, το επέστρεψε πίσω, ως φαιδρό και κατάπτυστο, σημείωσε ο κ. Γαβρόγλου.

Τόνισε επίσης, ότι κ. Μητσοτάκης θωρακίζεται πίσω από αυτά για να μη μιλήσει για την ουσία των θεμάτων. Η μόνη άποψη που έχει είναι να καταργήσουμε αυτό που υπάρχει.

Μητσοτάκης: Τα πανεπιστήμια θα αποφασίζουν τον αριθμό εισακτέων, επαναφορά βάσης εισαγωγής, κατάργηση του ασύλου όπως είναι σήμερα, ίδρυση ιδιωτικών ΑΕΙ

Loading...
  • europalso

    europalso

    ideascentral