Δ. Νίκαιας: Δώρα σε συμμαθητές τους ΑμεΑ μοίρασαν μαθητές δημοτικού

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔27/12/2017 - 17:41 | Author: Newsroom

Τα παιδιά του 25ου Δημοτικού σχολείου Νίκαιας συγκέντρωσαν και μοίρασαν δώρα στους συμμαθητές τους, ΑμεΑ του Ειδικού Σχολείου που λειτουργεί στο Ρέντη από φέτος. Σε αυτή την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση έδωσε το παρόν ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης ο οποίος ανέφερε:

«Πόσο όμορφο είναι να βλέπεις αυτές τις πράξεις!
Αξίζουν συγχαρητήρια στο Σύλλογο Γονέων που είχε αυτή την θαυμάσια ιδέα. Οι γονείς πρέπει να είναι περήφανοι για τα παιδιά τους. Αυτές είναι πρωτοβουλίες που φανερώνουν κοινωνική αλληλεγγύη, ηθική στήριξη και αληθινό ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο.
Και όταν τα μικρά παιδιά διαπαιδαγωγούνται με αυτές τις αξίες από τους γονείς τους, γίνομαι κι εγώ ακόμα πιο αισιόδοξος για το μέλλον της πόλης και ολόκληρης της κοινωνίας!

Η εκδήλωση αγάπης που ένωσε τους μαθητές των δύο σχολείων έγινε την Τετάρτη 20 Δεκέμβρη στο Ειδικό Σχολείο.
Βλέπω τον αγώνα των παιδιών του Ειδικού Σχολείου, των γονιών και των δασκάλων να ξεπεράσουν τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν για να ζήσουν μια «κανονική» ζωή και δε μπορώ παρά να υποκλίνομαι με απέραντο σεβασμό σε αυτούς που δε στάθηκαν τόσο τυχεροί όσο κάποιοι άλλοι από εμάς. Μακάρι ν’ αντέχουν και να δείχνουν και σε όλους εμάς το δρόμο.
Τους ευχαριστούμε όλοι μέσα από την καρδιά μας, για τη χαρά που μας έδωσαν και άγγιξαν τις ψυχές μας, τούτες τις γιορτινές μέρες».

Loading...
  • europalso

    ideascentral