ΚΕΑ: Τα σημεία – «κλειδιά» και η σημαντική αλλαγή

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔09/11/2017 - 11:19 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

– Δείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις δύο διαφορετικές επιλογές οι οποίες προσφέρονται στους ενδιαφερόμενους πολίτες προκειμένου να υποβάλλουν την αίτησή τους για το πρόγραμμα του (www.keaprogram.gr).

Ενημερωθείτε αναλυτικά γι’ αυτές αλλά και για τις αλλαγές που έχουν σημειωθεί μετά την ομαλοποίηση στον αριθμό των πολιτών που προσέρχονται στα ΚΕΠ για να εξυπηρετηθούν.

Συγκεκριμένα, το βασικό που θα πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι έχει αρθεί ο περιορισμός στην εξυπηρέτηση των πολιτών στα με βάση το τους, μέτρο το οποίο είχε υιοθετηθεί αρχικά προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο τεράστιος όγκος αιτήσεων που είχαν να διαχειριστούν οι υπάλληλοι εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των ενδιαφερόμενων.

Πλέον, στην πλειοψηφία των δήμων της χώρας εξυπηρετούνται ΟΛΑ τα ΑΦΜ, γεγονός που διευκολύνει τη διαδικασία υποβολής αίτησης.

Αξίζει βεβαίως να σημειωθεί ότι υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν μόνοι τους τις αιτήσεις τους, επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, www.keaprogram.gr.

ΚΕΑ-keaprogram: Τι πρέπει να ξέρετε πριν την αίτηση στα ΚΕΠ

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral