ΟΑΕΔ: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πρόγραμμα απασχόλησης µακροχρόνια ανέργων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔07/06/2017 - 14:18 | Author: Newsroom

: Η ανακοίνωση του ΟΑΕΔ σχετικά με το απασχόλησης µακροχρόνια στο δηµόσιο τοµέα της υγείας. Ποιοι έχουν πάρει τα λεφτά και ποιοι όχι.

Ο διευκρινίζει σε ποιους ωφελούμενους έχει καταβληθεί κανονικά η μισθοδοσία, σε ποιος όχι και γιατί. Δείτε όσα πρέπει να γνωρίζετε:

Αναφορικά µε την υλοποίηση του «Ειδικού Προγράµµατος απασχόλησης µακροχρόνια ανέργων στο δηµόσιο τοµέα της υγείας», ο ΟΑΕΔ διευκρινίζει τα εξής :

• Στο σύνολο των 3.158 ωφελούµενων που τοποθετήθηκαν στους Φορείς Υποδοχείς του στους 2.783 έχει καταβληθεί κανονικά η µισθοδοσία.

• Στους 330 ωφελούµενους που απασχολούνται στα νοσοκοµεία Γ.Ν ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, Γ.Ν ΛΑΪΚΟ, Γ.Ν ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΕΝΑΣ, Γ.Ν ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ, ΑΝ∆ΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ, Γ.Ν ΣΩΤΗΡΙΑ, Γ.Ν ΖΑΚΥΝΘΟΥ, Γ.Ν ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, Γ.Ν ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ, Γ.Ν ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ, ΓΝ ΑΡΓΟΛΙ∆ΑΣ ΝΜ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, δεν έχει καταβληθεί η µισθοδοσία Απριλίου, καθώς οι αρµόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ παρέλαβαν τις µηνιαίες καταστάσεις µετά τις 23/05/2017.

• Στους 45 ωφελούµενους της 4ης ΥΠΕ ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ δεν έχει καταβληθεί µισθοδοσία, καθώς οι αρµόδιοι φορείς δεν έχουν αποστείλει καµία µηνιαία κατάσταση, όπως περιγράφεται στη ∆ηµόσια Πρόσκληση.

Σηµειώνεται ότι στα προγράµµατα που έχουν κοινωφελή χαρακτήρα ο ΟΑΕΔ καταβάλλει εγκαίρως τις αποδοχές των ωφελουµένων µε βάση την κατάσταση που είναι υποχρεωµένοι να στέλνουν σε µηναία βάση οι Φορείς Υποδοχής, διαδικασία που περιγράφεται σαφώς στη Δηµόσια Πρόσκληση.

ΟΑΕΔ – Επιδόματα Ανεργίας: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral