Γιατί η ΔΟΕ αρνήθηκε συνάντηση με τον Βερναρδάκη

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔31/03/2018 - 10:03 | Author: Newsroom

Στον Βερναρδάκη παρέπεμψε χθες ο πρωθυπουργός τη ΔΟΕ, για να τους απαντήσει για το θέμα των μόνιμων διορισμών στην εκπαίδευση.

Γραφει ο Δημήτρης Μπράτης

Ναι…ναι στον Βερναρδάκη που πέρυσι στις 5 του Γενάρη του 2017 δήλωνε-κοροϊδεύοντας συνειδητά χιλιάδες αναπληρωτές-ότι την επόμενη βδομάδα θα βγει η προκήρυξη για χιλιάδες μόνιμους διορισμούς εκπκών.
Η ΔΟΕ, φυσικά, αρνήθηκε και πολύ καλά έκανε.

Και η κοροϊδία έχει τα όριά της.

Ξεκάθαρη ήταν η θέση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος () σχετικά με την άρνηση να παραστούν στη συνάντηση με τους κ.κ. Γαβρόγλου και Βερναρδάκη, δια στόματος του προέδρου της, Θανάση Κικινή.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Κικινής επανέλαβε τους λόγους για τους οποίους είχε ζητηθεί εξ αρχής η συνάντηση με τον πρωθυπουργό: «Μετά από την τελευταία συνάντηση που είχαμε με τον κ. Γαβρόγλου, εκτιμήσαμε ότι το βασικό μας αίτημα, των μαζικών, μόνιμων διορισμών υπερβαίνει την αρμοδιότητά του και είναι θέμα κεντρικής πολιτικής βούλησης, δεδομένων των περιορισμών που υπάρχουν από τους θεσμούς», είπε.

Θεωρώντας ότι δεν υπήρχε λόγος για μία ακόμη συνάντηση με τον κ. Γαβρόγλου, η ΔΟΕ επέλεξε να μην παραστεί, γιατί ζήτησαν «συγκεκριμένη συνάντηση, με συγκεκριμένο πρόσωπο».

Loading...
  • europalso

    ideascentral