ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων δημοσιογράφων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔03/12/2018 - 10:50 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

| Πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων δημοσιογράφων με τίτλο: «Νέες Προσεγγίσεις στη Δημοσιογραφία»

Δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του , η προκήρυξη για την επιλογή εκπαιδευομένων στο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων δημοσιογράφων με τίτλο: «Νέες Προσεγγίσεις στη Δημοσιογραφία», που υλοποιεί ο σε συνεργασία με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ- ΜΠΕ).

Το είναι συνολικής διάρκειας 380 ωρών (140 ώρες θεωρία και 240 ώρες πρακτική άσκηση),

Το θα παρακολουθήσουν 25 καταρτιζόμενοι εκ των οποίων 20 δημοσιογράφοι απόφοιτοι δημοσιογραφικών σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΑΕΙ-ΑΤΕΙ) και 5 δημοσιογράφοι απόφοιτοι ΙΕΚ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι άνεργοι δημοσιογράφοι, απόφοιτοι δημοσιογραφικών σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΑΕΙ-ΑΤΕΙ) και ΙΕΚ (με πιστοποίηση).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν έντυπη αίτηση, η οποία είναι αναρτημένη στη ιστοσελίδα του Οργανισμού, από τη Δευτέρα 3-12-2018 έως τη Παρασκευή 12-12-2018, συνοδευόμενη με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη δημιουργία πινάκων αξιολόγησης.

Η αποστολή των αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί μόνο ταχυδρομικώς (με συστημένη επιστολή ή με ταχυμεταφορά) από τον/την υποψήφιο/α, στη γραμματεία του ΚΕΚ ΟΑΕΔ Ρέντη (Πέτρου Ράλλη 83, Τ.Κ. 18233, τηλ 2103455416, 2103455431 ).

Η υλοποίηση των θεωρητικών μαθημάτων του προγράμματος θα γίνει στην Αθήνα, στις δομές του ΚΕΚ ΟΑΕΔ Ρέντη, ενώ το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ- ΜΠΕ, θα παρέχει τις θέσεις πρακτικής άσκησης όλων των καταρτιζομένων.

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    europalso

    ideascentral