Τα δικαιολογητικά για την άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου από εκπαιδευτικούς

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔01/10/2017 - 21:05 | Author: Newsroom

Σας παραθέτω τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για να χορηγηθεί άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή. Οι εκπαιδευτικοί χρειάζεται να υποβάλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

 
1. Αίτηση εκπαιδευτικού όπου θα αναγράφεται το διάστημα για το οποίο θα απασχοληθεί (με ημερομηνία έναρξης-λήξης), ο φορέας απασχόλησης, ο τόπος και το είδος της εργασίας που θα παράσχει ο εκπαιδευτικός, οι εβδομαδιαίες ώρες και το ωράριο απασχόλησης καθώς και η αμοιβή που θα λαμβάνει (όπως αναγράφεται στη βεβαίωση του φορέα απασχόλησης-
2. Βεβαίωση από το φορέα απασχόλησης που θα πρέπει να αναγράφει:
Α) Ημερομηνία έναρξης-λήξης και διάρκεια έργου.
Β) Ώρες εβδομαδιαίας απασχόλησης του εκπαιδευτικού.
Γ) Τόπο και είδος της εργασίας. (Δεν ισχύει πια ο περιορισμός των 10 ωρών την εβδομάδα αλλά ισχύει το όριο στις μηνιαίες αποδοχές που μπορεί να λαμβάνει ο εκπαιδευτικός
Δ) Την αμοιβή ή την ωριαία αντιμισθία που θα λαμβάνει ο εκπαιδευτικός. (Η μηνιαία αμοιβή δεν μπορεί να υπερβαίνει τις μηνιαίες αποδοχές της οργανικής θέσης του εκπαιδευτικού σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 104, παρ. 2 του Συντάγματος).
3. Βεβαίωση από το Διευθυντή της σχολικής μονάδας όπου υπηρετεί ο εκπαιδευτικός που θα βεβαιώνει ότι δεν θα παρακωλύεται το εκπαιδευτικό του έργο και ότι το ιδιωτικό έργο με αμοιβή θα πραγματοποιείται εκτός του εργασιακού ωραρίου του εκπαιδευτικού.
Ως ημερομηνία έγκρισης του ιδιωτικού έργου θεωρείται η ημερομηνία συνεδρίασης του ΠΥΣΠΕ και δεν μπορεί να δοθεί άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου με αναδρομική ισχύ.
Γι’ αυτό οι αιτήσεις τους οπωσδήποτε θα πρέπει να γίνουν πριν την ημερομηνία έναρξης του ιδιωτικού τους έργου
Χρήστος Βογιατζής ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral