Αχιλλέας Ζαπράνης: Εμμέσως ο κ. Γαβρόγλου νομιμοποιεί τους κουκουλοφόρους

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔26/12/2017 - 09:37 | Author: Newsroom

Σοβαρές αιχμές κατά του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, άφησε ο πρύτανης του , Αχιλλέας Ζαπράνης, μετά την αντίδραση του υπουργού Παιδείας με αφορμή την επίθεση κουκουλοφόρων στην πρυτανεία του ιδρύματος.

Ο κ. Ζαπράνης, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του υπουργού Παιδείας με την οποία τού ζητά να “κάνει την αυτοκριτική του”, είπε ότι ήταν “μη αναμενόμενη, που κυριολεκτικά με άφησε άφωνο”.

Όσον αφορά την τοποθέτηση του κ. Γαβρόγλου, ο οποίος καταδίκασε την επίθεση αλλά επέρριψε ευθύνες και στον πρύτανη, ο κ. Ζαπράνης αναρωτήθηκε: “Τι εννοεί ο κύριος υπουργός, εξισώνει το θύτη με το θύμα; Εμμέσως έρχεται ο κύριος υπουργός και τους νομιμοποιεί. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα γι’ αυτό και θα διεθνοποιήσω το θέμα, γιατί έχει χαθεί η λογική από το ελληνικό κράτος”.

“Φοβάμαι και πάρα πολύ, είναι πασιφανές ότι έχω στοχοποιηθεί”, επεσήμανε ο πρύτανης του ΠΑΜΑΚ.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Ζαπράνης, μιλώντας προ ημερών στον ίδιο σταθμό, προανήγγειλε πως θα προσφύγει στην Ευρωπαϊκή Ένωση Πανεπιστημίων. “Θα πρέπει να τελειώνουμε με το άβατο της παρανομίας”, είχε τονίσει ο κ. Ζαπράνης και πρόσθεσε πως το καλώς εννοούμενο άσυλο της ελεύθερη διακίνησης ιδεών καταστρατηγείται με το περιβόητο νόμο Γαβρόγλου.

Loading...
  • europalso

    ideascentral