ΔΑΚΕ Καθηγητών Ν. Λάρισας: “Αυτή είναι η διαφορά μας”

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔29/05/2017 - 12:01 | Author: Newsroom

ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ ΣΥΝΕΚ (2016 και 2017) : <<Η κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ) προσπαθεί να συνδυάσει μεταρρυθμίσεις και αλλαγές που έχει ανάγκη το σημερινό (!!!) με τις μνημονιακές απαιτήσεις των περικοπών:

…….η κατάργηση της πολιτικής επιστράτευσης και της πράξης νομοθετικού περιεχομένου για μαθητικές κινητοποιήσεις, το πάγωμα της αξιολόγησης, η επαναφορά της εποπτείας των ιδιωτικών σχολείων από το υπ. Εργασίας στο υπ. Παιδείας και ο έλεγχος σε αυθαιρεσίες σχολαρχών – φροντιστηριούχων, η κατάργηση της τράπεζας θεμάτων με αλλαγές στο εξεταστικό, οι αλλαγές στη δομή των ΕΠΑΛ και…., η…., η…., το…., η…, η …,η….,η…..,η…. κ.α. !!!>>, <<Οι πολιτικές του Υπουργείου (ΣΥΡΙΖΑ) ακουμπούν σε διεκδικήσεις του εκπ/κού κινήματος περιέχοντας θετικά στοιχεία!!! …. >>, <<….κυβερνητικές (ΣΥΡΙΖΑ) πολιτικές με προσπάθειες για επιμέρους μέτρα ελάφρυνσης των φτωχότερων στρωμάτων !!!…>>
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ(12/1/2017):
«Η Δ.Α.Κ.Ε. καθηγητών ν. Λάρισας, καταδικάζει απερίφραστα την απαράδεκτη ανακοίνωση του τομέα Παιδείας της Ν.Δ., με την οποία στοχοποιούνται οι εκπαιδευτικοί, με γενικεύσεις και ατεκμηρίωτες αναφορές περί “εκπαιδευτικών – φαντασμάτων” κι άλλων ανυπόστατων κατηγοριών. Στον κλάδο των εκπαιδευτικών υπάρχουν μόνιμοι, αναπληρωτές και ωρομίσθιοι, με θεσμοθετημένο ωράριο εργασίας, ελεγχόμενο ανά πάσα στιγμή από τη διοίκηση και το πληροφοριακό σύστημα my school .Απαιτούμε οι υπεύθυνοι του τομέα Παιδείας να απαντήσουν με στοιχεία, αν ανακαλύφθηκε και ο κλάδος των “εκπαιδευτικών – φαντασμάτων”. Άραγε, οι αρμόδιοι βουλευτές για τον τομέα και οι σύμβουλοί τους έχουν γνώση της πραγματικής κατάστασης στην Παιδεία; Η Δ.Α.Κ.Ε. πάντα πιστή στις αρχές του αδέσμευτου και ανεξάρτητου συνδικαλισμού, θα σταθεί απέναντι σε κάθε προσπάθεια συκοφάντησης του κλάδου μας, από όπου αυτή κι αν προέρχεται».
Αυτή είναι η διαφορά μας αγαπητοί συνάδελφοι των ΣΥΝΕΚ και όχι μόνο.
ΛΑΡΙΣΑ 28/5/2017
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral