Αυτοαξιολόγηση μεταπτυχιακών αποφοίτων σχετικά με τον μεθοδολογικό σχεδιασμό των διπλωματικών τους στην Ειδική Αγωγή στα Ελληνικά ΑΕΙ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔26/11/2017 - 18:47 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Στο πλαίσιο εκπόνησης της μεταπτυχιακής διατριβής μου πρόκειται να μελετήσω τις απόψεις των μεταπτυχιακών αποφοίτων σχετικά με τον μεθοδολογικό σχεδιασμό των διπλωματικών τους στην Ειδική Αγωγή στα Ελληνικά ΑΕΙ.

Το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί αποσκοπεί στη συγκέντρωση πληροφοριών σχετικά με τη μεθοδολογική προσέγγιση που επέλεξαν για την εκπόνηση της διπλωματικής τους, τα εργαλεία συλλογής και τις μεθόδους επεξεργασίας-ανάλυσης των δεδομένων που χρησιμοποίησαν, το βαθμό στον οποίο κρίνουν πως η μεθοδολογική τους επιλογή συνάδει με τον σκοπό της διπλωματικής τους και το βαθμό στον οποίο θεωρούν πως διασφαλίστηκε η αξιοπιστία και η εγκυρότητα σε όλα τα στάδια της έρευνάς τους.
Οι απαντήσεις και τα όποια στοιχεία σας ζητούνται είναι άκρως εμπιστευτικά και ανώνυμα. Θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς της παρούσας έρευνας.
Δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις γι’ αυτό και σας παρακαλώ θερμά να απαντήσετε με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα σε όλες τις ερωτήσεις.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο που θα διαθέσετε για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου. Η συμβολή σας θα είναι καθοριστική για την ολοκλήρωση της έρευνας.

Άννα Δεληγιαννοπούλου
Φιλόλογος

Δείτε εδώ το ερωτηματολόγιο

Loading...
  • europalso

    ideascentral