«Πάμε με Ποδήλατο» με τη στήριξη του Πανεπιστημίου Πατρών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔29/05/2017 - 10:47 | Author: Newsroom

Μεγάλη ήταν για άλλη μια χρονιά η συμμετοχή στην ποδηλατική βόλτα που διοργάνωσε με επιτυχία το Πανεπιστήμιο Πατρών και με τίτλο, “Παμε Ποδήλατο”. Μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες απόλαυσαν μια όμορφη διαδρομή με την ασφάλεια που παρείχε η τροχαία και επίσης οι εθελοντές διασώστες του ελληνικού ερυθρού σταυρού, που ευτυχώς δε χρειάστηκε να επέμβουν.

Στον τερματισμό τους ποδηλάτες περίμεναν φυσικοί χυμοί, νεράκια αλλά ακόμη και παγωτά. Μετά από κλήρωση δόθηκαν και δώρα όπως ποδηλατικά κράνη κ.α.

Την ελπίδα σε λίγα χρόνια η Πάτρα να έχει έναν σύγχρονο ποδηλατόδρομο από το Πανεπιστήμιο εως το κέντρο της, μέσω του οποίου θα κινούνται και οι , εξέφρασε ο κοσμήτορας του Πανεπιστημίου Πατρών Οδυσσέας Κουφοπαύλου.
Την Κυριακή, 28 Μαΐου 2017, το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο οργάνωσε για άλλη μια χρονιά την καθιερωμένη πλέον Ποδηλατική Βόλτα με τίτλο «Πάμε με Ποδήλατο», με τη στήριξη του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η συμμετοχή ήταν ελεύθερη και δωρεάν για όλους, τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά που συνοδεύονταν.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 12.00 το μεσημέρι εμπρός από το κτίριο της Πρυτανείας και ο τερματισμός έγινε στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα.

Για όσες και όσους δεν διέθεταν ποδήλατα, το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο διέθεσε έναν μικρό αριθμό ποδηλάτων που έχει προς δανεισμό.

Πολλές εκπλήξεις περίμεναν τους συμμετέχοντες στην εκκίνηση και στον τερματισμό!!!

Η ποδηλατική βόλτα υποστηρίζεται από το Δήμο Πατρέων-Εθελοντική ομάδα «Ε», τον Ερυθρό Σταυρό, την Τροχαία Πατρών, τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών, την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου και από λοιπούς εθελοντές.

thebest.gr

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral