Αγρίνιο: Λύθηκε το μυστήριο των επιθέσεων με ναφθαλίνη σε σχολεία

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔27/10/2017 - 14:09 | Author: Newsroom

Μια ομάδα από 17 ανήλικα παιδιά ήταν αυτοί που αναστάτωναν από τις 21 Σεπτεμβρίου την εκπαιδευτική κοινότητα του Αγρινίου, ρίχνοντας ποσότητες σε εννέα , σε τρία από αυτά μάλιστα και δυο φορές!

Μάνος Τσαγκαράκης

Παρ’ όλο που τα περιστατικά είχαν σταματήσει από τις 12 Οκτωβρίου, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας δεν διέκοψαν τις έρευνες για να εντοπίσουν τους δράστες, που είχαν προκαλέσει αναπνευστικά προβλήματα από την εισπνοή ναφθαλίνης σε μια καθαρίστρια και δυο μαθητές γυμνασίου ηλικίας 13 και 14 χρόνων, οι οποίοι είχαν μεταφερθεί σε διαφορετικές περιπτώσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Έτσι, αφού ανακάλυψαν κρυμμένη μέσα σε ένα φρεάτιο μια σημαντική ποσότητα ναφθαλίνης, οι αστυνομικοί ξετύλιξαν το κουβάρι της υπόθεσης και έφτασαν στα ίχνη 16 ανήλικων Ελλήνων και ενός Αλβανού ηλικίας 13 ως και 17 χρόνων, οι οποίοι κρύβονταν πίσω από τα περιστατικά. Σε βάρος όλων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ και οι γονείς τους κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

protothema.gr

Loading...
  • europalso

    ideascentral