Βάσεις 2017: Δείτε τα αποτελέσματα στο results.it.minedu.gov.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔24/08/2017 - 09:00 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Σήμερα, Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017 θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των Βάσεων 2017.

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης ανακοινώνονται τα ονόματα των επιτυχόντων για εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, έτους 2017 

Από εκείνη την ώρα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας:

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους,
β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).
Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, να εκτυπωθούν και να αναρτηθούν οι ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων στα Λύκεια, εντός της ίδιας ημέρας.

Επίσης την ίδια ώρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του Υπουργείου.

To ipaideia.gr  από νωρίς το πρωί της ημέρας της ανακοίνωσης των και των βάσεων 2017 θα είναι σε ετοιμότητα και θα έχετε πρώτοι τα και όλη τη σχετική ενημέρωση.

Ειδήσεις για

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral