Επαναληπτικές Πανελλαδικές 2017: Στη Βουλή η τροπολογία

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔20/04/2017 - 11:17 | Author: Newsroom

: Παιδαγωγικά και ψυχολογικά σωστό οι μαθητές  που ασθένησαν κατά τις του Ιουνίου να εξεταστούν τον Σεπτέμβριο σε όλα τα μαθήματα, με βάση την αρχή της ισονομίας, σύμφωνα με τον Κ. Γαβρόγλου

Τροπολογία με την οποία θα δίνεται η δυνατότητα σε μαθητές που ασθένησαν κατά την εξεταστική περίοδο των Πανελληνίων εξετάσεων του Ιουνίου ή υπέστησαν κάποιο ψυχολογικό σοκ λόγω απώλειας στενού συγγενικού τους προσώπου, να δώσουν εξετάσεις τον Σεπτέμβριο, θα καταθέσει αύριο η κυβέρνηση όπως ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.

Ο υπουργός απαντώντας σε ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδου, είπε ότι είναι παιδαγωγικά και ψυχολογικά σωστό οι μαθητές που αντιμετωπίζουν αυτά τα προβλήματα να εξεταστούν τον Σεπτέμβριο σε όλα τα μαθήματα, με βάση την αρχή της ισονομίας.

Ο Α. Λοβέρδος είπε ότι είναι λάθος η επιλογή της κυβέρνησης και ότι κάποιοι θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν τη συγκεκριμένη διαδικασία για το προσωπικό τους συμφέρον. Ο Κ. Γαβρόγλου απάντησε ότι θα υπάρξουν αυστηρά αυστηρές προϋποθέσεις προκειμένου να μην υπάρξει εκμετάλλευση της νέας διάταξης.

avgi.gr

Πανελλήνιες 2017: Το πρόγραμμα των πανελλαδικών και οι εισακτέοι

Πανελλήνιες 2017: Πέντε σχολές με καλύτερες προοπτικές

Loading...
  • europalso

    ideascentral