Κεραμέως: Η κατάργηση των Πανελληνίων δεν έχει από πίσω καμία ουσία

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔12/05/2017 - 17:00 | Author: Newsroom
Τελευταία τροποποίηση στις 12/05/2017 - 18:42

: «Ο πρωθυπουργός, καθώς την επόμενη εβδομάδα ψηφίζονται πάρα πολύ επώδυνα μέτρα και προκειμένου να αλλάξει την ατζέντα, άρχισε μία περιοδεία σε υπουργεία και δη σε πολύ ευαίσθητα υπουργεία, που αγγίζουν την κοινή γνώμη, πήγε στο υπουργείο Παιδείας και δε δίστασε να παίξει ακόμη και με τις αγωνίες των μαθητών» δήλωσε η τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, Νίκη Κεραμέως, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 fm».

Η κ. Κεραμέως χαρακτήρισε τις σχεδιαζόμενες αλλαγές, που παρουσίασε ο πρωθυπουργός για τις τρεις βαθμίδες της εκπαίδευσης, «εξαγγελίες, κενές υποσχέσεις, με ξεκάθαρο ψηφοθηρικό στόχο».

«Τα παιδιά, στα οποία απευθύνθηκε ο πρωθυπουργός την Τρίτη, θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές και προφανώς και κάθε είδηση για κατάργηση οποιωνδήποτε εξετάσεων φυσικά και έχει ψηφοθηρικό χαρακτήρα» είπε.

Σε ό,τι αφορά τον τρόπο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση διευκρίνισε: «Θα σας πω με κάθε ειλικρίνεια ότι πρέπει να συζητήσουμε για τις , γιατί πράγματι είναι ένα σύστημα, το οποίο έχει πάρα πολλά προβλήματα κι εμείς θα προτείνουμε και συγκεκριμένα πράγματα προς βελτίωση του συστήματος των πανελληνίων. Δεν μπορεί, όμως, να εξαγγέλλεις την κατάργηση των εξετάσεων, χωρίς από πίσω καμία ουσία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017

Κατάργηση Πανελλαδικών εξετάσεων: Το πλάνο και οι προϋποθέσεις

Πανελλαδικές εξετάσεις: «Πόλεμος» ανακοινώσεων Μαξίμου – ΝΔ για την κατάργησή τους

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral