Προσλήψεις αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ – Τα τελευταία νέα

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔30/08/2017 - 17:29 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Στα πλαίσια της ενημερωτικής προσπάθειας που καταβάλλουμε και των παρεμβάσεών μας, όσον αφορά στη διαδικασία των Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. για το 2017-18, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μας σήμερα Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017 με τον Διευθυντή Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης κο Κασσιανό.

Οι Αιρετοί Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.

Βασίλης Βούγιας & Δημήτρης Παπαευθυμίου

Στη συνάντηση συμμετείχε κι ο συνάδελφος Γιώργος Αναγνωστόπουλος από τον μαχητικό Πανελλήνιο Σύλλογο Αναπληρωτών και Ωρομισθίων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης(Π.Σ.Α.Ε.Π.).

Όσον αφορά στη διαδικασία προσλήψεων αναπληρωτών έχουμε ν ανακοινώσουμε τα εξής:

1. Αν ανταποκριθούν οι Π.Δ.Ε. και αποστείλουν στη Δ/νση Ε.Α.Ε. τους επικαιροποιημένους Πίνακες με τα Λειτουργικά κενά Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. την Πέμπτη 31/08/2017, τότε η κατανομή πιστώσεων ανά Π.Δ.Ε. θα γίνει, ώστε Παρασκευή βράδυ 01/09/2017 ή το αργότερο Δευτέρα 04/09/2017 πρωί να βρίσκονται στις Π.Δ.Ε. οι πιστώσεις αναπληρωτών.

Άρα Δευτέρα 04/09/2017 μεσημέρι ή Τρίτη 05/09/2017 πρωί μπορεί να προγραμματισθεί σύγκλιση των Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π., ώστε να γίνει η κατανομή των πιστώσεων και να κοινοποιηθούν τα κενά όπου θα δηλώσουν οι αναπληρωτές τις προτιμήσεις τους. Βέβαια όσον αφορά στα νησιά μας, εκεί λόγω των εγγενών δυσκολιών θα έχουμε αναγκαστικά μια μικρή καθυστέρηση σε όλη αυτή τη διαδικασία.

2. Την Παρασκευή 01/09/2017 θα έχουμε τις πρώτες Αποφάσεις έγκρισης αιτήσεων Παράλληλης Στήριξης και Συνοδών Ε..Β.Π. και Σχολικών Νοσηλευτών(ΠΕ25).

Έτσι προσλήψεις θα έχουμε μαζί από όλα τα Προγράμματα, Σ.Μ.Ε.Α.Ε./ΚΕ.Δ.Δ.Υ./Ε.Δ.Ε.Α.Υ./ΣΥΝΟΔΟΙ Ε.Β.Π.-ΣΧΟΛ. ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ(ΠΕ25).

Τα ποσοστά(90% Α Φάση-10% Β Φάση) ισχύουν, πλην των Συνοδών που όπως έχουμε ξαναπεί οι προσλήψεις εξαρτώνται από τις εγκρίσεις των αιτήσεων και του Ε.Β.Π. σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε., όπου λόγω της εφαρμογής του ολοημέρου σχολείου θα κρατηθούν λίγες πιστώσεις παραπάνω για τη Β Φάση αναλόγως των κενών.

3. Η Π.Δ.Ε. Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης αναμένεται να αναρτήσει τους Οριστικούς Πίνακες έως αύριο Πέμπτη 31/08/2017.

4. Τα λειτουργικά κενά των εκπαιδευτικών ΚΕ.Δ.Δ.Υ. θ αναζητηθούν τις επόμενες ημέρες.

e-aitisi.sch.gr: Νέα ανανέωση πινάκων αναπληρωτών ΠΕ και ΣΜΕΑΕ

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral