ΠΑΣΑΔ: Για τον νέο πίνακα προσλήψεων μόνιμων διορισμών και για τη σχεδιαζόμενη κινητοποίηση

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔29/01/2018 - 13:00 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Ο ΠΑΣΑΔ ενημερώνει για τον νέο πίνακα μόνιμων διορισμών και για τη σχεδιαζόμενη κινητοποίηση

Συνάδελφοι, σας καλούμε να μην πέσετε στην παγίδα που έντεχνα στήνεται απ’όσους δε θέλουν ενωμένους τους να διεκδικούν μόνιμους διορισμούς.

Το διαίρει και βασίλευε είναι μια τακτική που πολλάκις έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν και χρησιμοποιείται πάλι χωρίζοντάς μας σε ΚΡΙΤΗΡΙΟΛΑΓΝΟΥΣ και ΚΡΙΤΗΡΙΟΜΑΧΟΥΣ και αποστρέφοντάς μας από την κυρία επιδίωξή μας που πρέπει να είναι Η ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ, ΤΟΥ ΕΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ, με νόμο πλαίσιο που θα το προβλέπει αυτό (από ιδρύσεώς του ΠΑΣΑΔ αίτημα) και θα το ορίζει ρητά.

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ, να το καταφέρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

Δευτερευόντως μπορούμε να δούμε τα κριτήρια, όμως ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ, ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ!!! Αυτό το προαπαιτούμενο το θέσαμε σε όλους, σε όλες μας τις συναντήσεις για τις οποίες θα υπάρξει αργότερα αναλυτική ενημέρωση.

Στο πλαίσιο των πρόσφατων εξελίξεων που καθιστούν ακόμη πιο αναγκαία τη συλλογική διεκδίκηση των μόνιμων διορισμών και της συνεχούς κι ανοιχτής επικοινωνίας Ομοσπονδιών και των Συλλόγων που όρισαν την ημέρα δράσης κατά της αδιοριστίας στις 23/2, σας ενημερώνουμε ότι ο τόπος και ο χρόνος του συλλαλητηρίου θα οριστικοποιηθούν την εβδομάδα που μας έρχεται αφού κοινός σκοπός ΟΛΩΝ είναι η όσο γίνεται ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ.

Θεωρούμε εδώ πως οι Ομοσπονδίες ΠΡΕΠΕΙ να μας στηρίξουν ΚΑΙ μέσα απ’ το αγωνιστικό τους πλαίσιο.

Συνάδελφοι, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ! ΜΗ ΛΕΙΨΕΙΣ!

Ποια ήταν η τελευταία φορά που προσπάθησες κάτι για σένα; Ποια ήταν η τελευταία φορά που προσπάθησες μαζί με όλους για όλους;

Loading...
  • europalso

    ideascentral