Προσλήψεις αναπληρωτών: Β΄φάση, ΖΕΠ και διευκρινήσεις για δικαιολογητικά (μέσω ΟΠΣΥΔ)

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔09/09/2016 - 14:20 | Author: Newsroom

Β΄φάση προσλήψεων, ΖΕΠ και ενημέρωση για υπόλοιπα θέματα

Ενημέρωση από ΠΑΣΑΔ

Σχετικά με το πρόβλημα της ημερομηνίας αναληψης: Επικοινωνήσαμε σήμερα με τη Δ/νση προσωπικού και συζητήσαμε τα προβλήματα που εμφανίστηκαν σε λίγες, ευτυχώς, διευθύνσεις. Σχετικά με το θέμα της μη ανάληψης υπηρεσίας, παρά την έγκαιρη εμφάνιση στα γραφεια των αναπληρωτών, μας ειπώθηκε πως θ αναζητηθεί λύση μέσω του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ εντός των επόμενων ημερών.

Παράλληλη στήριξη: Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται οι των οποίων ο αριθμός δεν έχει οριστικοποιηθεί αλλά αναμένεται μεγάλος.

Β φάση : Όπως είναι λογικό, θα γίνουν οι τοποθετήσεις αρχικά της α’ φάσης και στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα αρχίσει η διαδικασία ενημέρωσης για τα υπάρχοντα κενά.

Τοποθέτηση αναπληρωτών στα σχολεία: Η νομοθεσία

ΖΕΠ: Ύστερα από πολλά ερωτήματα, σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση οι προσλήψεις ΖΕΠ θα περιλαμβάνουν και τα φροντιστηριακά τμήματα. Ο αριθμός τους δεν αλλάζει, 800 δάσκαλοι πλήρους ωραρίου και αναμένονται για Οκτώβρη. Για τις δομές επιβεβαιώνονται οι προσλήψεις δασκάλων, νηπιαγωγών και κάποιων ειδικοτήτων, ενώ περιμένουμε την εγκύκλιο σύντομα.

αναπληρωτών: Στην επικοινωνία μας σήμερα με την αρμόδια διεύθυνση τέθηκε και το θέμα των δικαιολογητικών που απαιτούν οι Δ/νσεις. Μας παρέπεμψαν στην εγκύκλιο πρόσληψης των αναπληρωτών κατά την οποία οι Διευθύνσεις δεν πρέπει να απαιτούν δικαιολογητικά που μπορούν να αναζητηθούν αυτεπάγγελτα από την προηγούμενη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας που εργαζόταν ο κάθε αναπληρωτής, αφού είναι περασμένα στον .

Τα δικαιολογητικά για την πρόσληψη αναπληρωτών
Ζητήσαμε να γίνει υπόμνηση αυτού με έγγραφο προκειμένου να μην ταλαιπωρηθουν οι υπόλοιποι συνάδελφοι στις επόμενες προσλήψεις

Loading...
  • europalso

    europalso

    ideascentral