Ενημέρωση για προσλήψεις αναπληρωτών και μισθοδοσία

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/09/2016 - 18:09 | Author: Newsroom

Ενημέρωση ΠΑΣΑΔ για και μισθοδοσία

: Την Παρασκευή 23/9 αναμένουμε προσλήψεις στην παράλληλη και ίσως, την ίδια μέρα, Β’ φάση γενική. Υπενθυμίζουμε εδώ πως πρώτα θα τρέξει η παράλληλη και μετά η γενική. Αν η Β’ φάση δεν τρέξει μαζί με την παράλληλη, τότε θα πάει για Δευτέρα 26/9. Προτείναμε να τρέξει Πέμπτη η παράλληλη και Παρασκευή η γενική. Αυτή η εκδοχή, αλλά και άλλες, εξετάζονται. Απαιτούμε να τελειώσει η ομηρία των συναδέλφων και να γίνουν άμεσα οι προσλήψεις.

Τ.Υ. : Τα ασφυκτικά χρονικά πλαίσια μέσα στα οποία πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες στα σχολεία, καθιστούν τη διαδικασία ίδρυσης Τ.Υ. εξαιρετικά δύσκολη. Με παρέμβασή μας σήμερα, ζητήσαμε ολιγοήμερη παράταση προκειμένου όλα τα σχολεία που έχουν ανάγκη να έχουν την δυνατότητα να στείλουν την αίτησή τους.

Προσφυγικές δομές : Την άλλη εβδομάδα αναμένονται οι πίνακες των σχολείων που θα μπουν στο πρόγραμμα και αμέσως μετά η ΥΑ που θα ορίζει και την έναρξη του προγράμματος.

: Ύστερα από τα ερωτήματα πολλών συναδέλφων: κατά τη συνάντηση που είχαμε με τον υπεύθυνο του ΕΣΠΑ, προέκυψε η διάθεση να ολοκληρωθεί η αναγκαία προετοιμασία για την ομαλή ροή της μισθοδοσίας σε όλους τους συναδέλφους, χωρίς τις καθυστερήσεις που είχαν παρατηρηθεί τα προηγούμενα χρόνια. Έτσι η μισθοδοσία του μηνός Σεπτεμβρίου θα τρέξει με τη μορφή έναντι στις πιστώσεις ΕΣΠΑ.

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral