ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΥΡΩΣΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ Ε.Ε.Π. ΚΑΙ Ε.Β.Π. ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔08/10/2016 - 10:41 | Author: Newsroom

Επιχειρώντας να κάνουμε μια αποτίμηση της έως τώρα κατάστασης, που έχει να κάνει με τη διαδικασία ανάρτησης, από τις 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης(Π.Δ.Ε.) της χώρας, των Οριστικών Πινάκων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού(Ε.Β.Π.)και ακολούθως με τις προσλήψεις του προσωπικού αυτού στις δομές Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης(Ε.Α.Ε.) της χώρας(Σ.Μ.Ε.Α.Ε / ΚΕ.Δ.Δ.Υ.

/ Ε.Δ.Ε.Α.Υ.), αλλά και σε Γενικά Σχολεία(Συνοδοί μαθητών Ε.Β.Π. και Σχολικοί Νοσηλευτές ΠΕ25), έχουμε να πούμε τα εξής:

  • ·Οριστικούς Πίνακες Σχολικών Νοσηλευτών(ΠΕ25)* οι Π.Δ.Ε. ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ / ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ / ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει.
  • ·Οριστικούς Πίνακες Ε.Β.Π.** η Π.Δ.Ε. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ τακτοποιεί κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες και από Δευτέρα, Θεού θέλοντος, ανακοινώνει τους Οριστικούς Πίνακες Ε.Β.Π.
  • ·Οριστικούς Πίνακες Ε.Ε.Π. δεν είδαμε ακόμη από καμιά Π.Δ.Ε. και την εβδομάδα που μας έρχεται ελπίζουμε να δούμε κάποιο φως, τουλάχιστον στις Π.Δ.Εμε το λιγότερο αριθμό ενστάσεων.

Η ουσία πάντως είναι πως το ημερολόγιο την Δευτέρα θα γράφει 10 Οκτωβρίου 2016 και αναπληρωτής Ε.Ε.Π. δεν υπάρχει ούτε για δείγμα στις δομές Ε.Α.Ε. της χώρας, ενώ αρκετές Περιφέρειες δεν έχουν δει ούτε αναπληρωτή Ε.Β.Π. ή Σχολικό Νοσηλευτή.
Αςελπίσουμε πως μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας και με την απαραίτητη εγρήγορση των Π.Δ.Ε., θ αρχίσουν να στελεχώνονται σιγά – σιγά(το πόσο σιγά βέβαια είναι ένα μείζον ζήτημα…) οι άδειες, από το προσωπικό αυτό, δομές Ειδικής Αγωγής της χώρας με Κοινωνικούς Λειτουργούς(ΠΕ30), Ψυχολόγους(ΠΕ23), Λογοθεραπευτές(ΠΕ21/ΠΕ26), Εργοθεραπευτές(ΠΕ29), Φυσικοθεραπευτές(ΠΕ28), Παιδοψυχιάτρους(ΠΕ24), αλλά και Επαγγελματικούς Συμβούλους(ΠΕ22), Ειδικούς στη Νοηματική Γλώσσα, στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό Τυφλών, στις Δεξιότητες Καθημερινής Διαβίωσης και Κινητικότητας Τυφλών(ΠΕ31)(λέμε τώρα…)…
Και φυσικά να ολοκληρωθεί η διαδικασία της κύρωσης Οριστικών Πινάκων Ε.Β.Π. και Σχολικών Νοσηλευτών(ΠΕ25) στις Π.Δ.Ε. που ακόμη εκκρεμεί και η άμεση τοποθέτησή τους στα Ειδικά αλλά και στους μαθητές των Γενικών Σχολεία, που ακόμη τους περιμένουν.

*ΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ(ΠΕ25) ΣΤΙΣ 10 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΑΠΟ ΕΔΩ: http://seepea-stella.blogspot.gr/2016/10/25-13-2016-17_8.html

**ΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ Ε.Β.Π. ΣΤΙΣ 12 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΑΠΟ ΕΔΩ: http://seepea-stella.blogspot.gr/2016/10/12-2016-17.html


Βασίλης Βούγιας
8/10/2016
Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral