Συνάντηση ΑΔΕΔΥ με Όλγα Γεροβασίλη για αξιολόγηση προσλήψεις εκπαιδευτικών συμβασιούχους

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔07/06/2017 - 21:44 | Author: Newsroom

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ με την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ.Όλγα Γεροβασίλη για τα θέματα της αξιολόγησης,των προσλήψεων ,των συμβασιούχων κλπ.

του Δ. Μπράτη

Για το θέμα των προσλήψεων στην εκπαίδευση η υπουργός -με βάση τα όσα είχε πει στην προηγούμενη συνάντηση που έγινε πριν τέσσερις μήνες-απάντησε ότι δεν έχει γίνει ακόμη τίποτε, καθώς το υπουργείο παιδείας δεν έχει καταθέσει ακόμη σχέδιο προσλήψεων. Στην παρατήρηση, δε , που έγινε και πώς τότε ανακοινώνονται 20000 προσλήψεις στην εκπαίδευση, η υπουργός απάντησε ότι αυτή δεν έκανε ποτέ τέτοια ανακοίνωση.Οι προσλήψεις φέτος θα είναι συνολικά για όλο το δημόσιο , περίπου 2500,με βάση το 1:4 ,χωρίς όμως να είναι σε θέση να απαντήσει πόσες έχουν γίνει ως τώρα.
Για την αξιολόγηση δήλωσε πως βούλησή της είναι να προχωρήσει ,παρά την απόφαση της ΑΔΕΔΥ για απεργία-αποχή.Στην επισήμανση ότι η απεργία-αποχή έχει ,σχεδόν,καθολική συμμετοχή δεν έδωσε καμιά απάντηση.
Για το θέμα των συμβασιούχων δήλωσε πως αυτή την ώρα δεν έχει λύση. Περιμένει επίσημα την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για να τοποθετηθεί επίσημα.

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral