Σειρά Διαλέξεων Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου: 1/2/2017

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔26/01/2017 - 19:42 | Author: Newsroom

«Ένας αρχαίος κωμικός ποιητής από την Πάφο: ο Σώπατρος»

Με τη διάλεξη του Κοσμήτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών και καθηγητή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Θεατρικές Σπουδές του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητή κ. Βάιου Λιαπή, ο οποίος θα μιλήσει με θέμα Ένας αρχαίος κωμικός ποιητής από την Πάφο: ο Σώπατρος, αρχίζει την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:00, στο Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2Α Σύνταγμα, η «Σειρά Διαλέξεων Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου».

Χαιρετισμό θα απευθύνουν, ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Κενεβέζος και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων Ελλάδος κ. Ηρακλής Ζαχαριάδης.

Ο νέος αυτός κύκλος διαλέξεων συνδιοργανώνεται από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Σπίτι της Κύπρου και τον Ελληνικό Πολιτιστικό Όμιλο Κυπρίων Ελλάδος, και πραγματοποιείται στο πλαίσιο συνεργασίας και γόνιμης σύμπραξης των τριών φορέων με στόχο την ανάδειξη θεμάτων εκπαιδευτικού, πολιτιστικού, ιστορικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος που αφορούν στην Κύπρο.

Για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος και μέχρι τον Ιούνιο θα πραγματοποιηθούν συνολικά πέντε διαλέξεις. Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη. Με την ολοκλήρωση του κύκλου διαλέξεων, βεβαιώσεις παρακολούθησης θα χορηγηθούν από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου σε όσους θα παρακολουθήσουν τη Σειρά.

Loading...
  • europalso

    ideascentral