Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Στήριξη κίνησης αναπληρωτών για την παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔21/10/2016 - 21:49 | Author: Newsroom

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.Θ.)
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 2Α ΛΑΡΙΣΑ
ΛΑΡΙΣΑ 21-10-2017
Θέμα: «Στήριξη κίνησης αναπληρωτών για την παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο από το ΣΕΕΠΕΑ Θεσσαλίας»
Ο Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Θεσσαλίας στηρίζει την παράσταση διαμαρτυρίας των υποψήφιων αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, υπό την αιγίδα της ΠΟΣΕΠΕΕΑ, για τη σοβαρή καθυστέρηση στη διαδικασία των προσλήψεων του Ε.Ε.Π.

και Ε.Β.Π. κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά.
Θεωρούμε, επιβεβλημένη την πραγματοποίηση μόνιμων διορισμών στις δομές ειδικής αγωγής, καθώς οι αναπληρωτές Ε.Β.Π. και Ε.Ε.Π. καλύπτουν πάγιες και λειτουργικές ανάγκες σε αυτές, αρκετοί μάλιστα, επί πολλά συναπτά έτη. Άμεσος στόχος του Υπουργείου θα πρέπει να είναι η εύρυθμη λειτουργία όλων των δομών της Ειδικής Εκπαίδευσης και η διασφάλιση του δικαιώματος των μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες να έχουν στη διάθεση τους όλες τις παροχές, που απορρέουν από τον νόμο, αλλά κυρίως από το ανθρωπιστικό ιδεώδες για την ομαλή σχολική και κοινωνική τους ένταξη και προσαρμογή.
Καλούμε όλα τα μέλη του συλλόγου μας: εφ όσον το επιθυμούν να παραβρεθούν τηΔευτέρα 24 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 στο Υπουργείο παιδείας, με βασικά αιτήματα την άμεση ολοκλήρωση των προσλήψεων αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού και την κάλυψη των πάγιων αναγκών με μόνιμους διορισμούς.
Το Δ.Σ. ΣΕΠΕΠΕΑ Θεσσαλίας
Loading...
  • europalso

    ideascentral