«Ποντάρετε όλοι κι ο τυχερός κερδίζει… ΜΑΘΗΤΕΣ!!!»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔07/09/2017 - 11:00 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Το Υπουργείο Παιδείας μετά την υποχρέωση των μαθητών σε ηλεκτρονικές δηλώσεις εγγραφών στα που εφάρμοσε αιφνιδιαστικά τον Ιούνιο, (σκεφτείτε πότε και για ποιους λόγους εφαρμόζεται και τι αποτελέσματα επιτυγχάνει η τακτική του αιφνιδιασμού) έρχεται να συμπληρώσει το καρέ με τυχερά παιγνίδια!!!

Καλά ακούσατε! Κληρώνει μαθητές! Και ο τυχερός κερδίζει!
Παρότι οι μαθητές κατά την εγγραφή τους επέλεξαν το σχολείο (ΕΠΑ.Λ.) στο οποίο επιθυμούν να φοιτήσουν εντούτοις το Υπουργείο Παιδείας αδιαφορώντας για τις ανάγκες των μαθητών όχι μόνο δεν τους επιτρέπει να φοιτήσουν στο σχολείο της επιλογής τους αλλά τους βάζει στην κληρωτίδα!

Θαυμάστε την «ευφυέστατη» εγκύκλιο του κ. Μουστάκα στις 04-09-2017.
«2. Σε περίπτωση που μαθητές/τριές υποβάλλουν δήλωση προτίμησης σε τάξη, τομέα και ειδικότητα που υπερβαίνει τον ανώτατο αριθμό μαθητών, οι Διευθυντές θα προβούν σε κλήρωση, μετά τη δεύτερη κατανομή, για το ποιοι μαθητές θα εγγραφούν στο σχολείο, παρουσία εκπρόσωπου της διοίκησης. Οι μαθητές οι όποιοι δεν θα ενταχθούν σε τμήμα, απευθύνονται στην οικεία Δ.Δ.Ε.»
Μπράβο! Μπράβο! ΕΥΓΕ!

Άντε και καλά …κέρδη!
Καταγγέλλουμε τη στάση του Υπουργείου Παιδείας που βάλλει για άλλη μια φορά ενάντια στα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών των αδύναμων κοινωνικών ομάδων και στα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών.
Διεκδικούμε:

Οι μαθητές να παραμείνουν και να σπουδάσουν στο σχολείο που οι ίδιοι επέλεξαν με βάση τις προσωπικές και τις οικογενειακές τους ανάγκες.

Να εγκριθούν όλα τα ολιγομελή τμήματα.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΤΕΕ Α΄ Θεσσαλονίκης

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral