Ο Σύλλογος “Γιάννης Ρίτσος” για τα σεμινάρια της ΔΙΠΕ Λακωνίας εκτός εργασιακού ωραρίου

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔16/11/2015 - 14:35 | Author: Newsroom

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γιάννης Ρίτσος» (Μολάων) διαμαρτύρεται διότι η Διεύθυνση ΠΕ Λακωνίας διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «Εισαγωγή στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και την αξιολόγηση των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων», τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 17:30 στη Σπάρτη,παραμονή της ημέρας του Πολυτεχνείου στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, 2ο χλμ Ε.Ο.

Σπάρτης-Γυθείου, αίθουσα Λακώνων ποιητών Νικηφόρου Βρεττάκου και Γιάννη Ρίτσου και ανήμερα του Πολυτεχνείου την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 17:30 στα Παπαδιάνικα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Ασωπού.

Καλούμε τους συναδέλφους που υπηρετούν στο Νομό Λακωνίας να μην καταστρατηγήσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα και να μη συμμετέχουν σε επιμόρφωση εκτός του εργασιακού του ωραρίου.

Καλούμε τη Διδασκαλική Ομοσπονδία να καταδικάσει ενέργειες Διευθυντή ΠΕ Λακωνίας που διοργανώνει επιμορφωτικές συναντήσεις εκτός του εργασιακού ωραρίου των εκπαιδευτικών και μάλιστα τις ημέρες μνήμης και κινητοποιήσεων για το Πολυτεχνείο.

Καλούμε την Περιφερειακή Διεύθυνση ΠΕ & ΔΕ Πελοποννήσου και το Υπουργείο Παιδείας να ακυρώσει επιμορφωτικές συναντήσεις της Διεύθυνσης ΠΕ Λακωνίας που διοργανώνονται εκτός του εργασιακού ωραρίου των εκπαιδευτικών και να οριστούν εντός του εργασιακού τους ωραρίου.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.

ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

Υποσημείωση: Δείτε την Πρόσκληση της Διεύθυνσης ΠΕ Λακωνίας για τις επιμορφωτικές συναντήσεις που διοργανώνονται για τους εκπαιδευτικούς Π.Ε. του Ν.Λακωνίας εκτός του εργασιακού τους ωραρίου.

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «Εισαγωγή στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και την αξιολόγηση των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων», η οποία θα περιλαμβάνει γενικές κατευθύνσεις για τη δημιουργία ενδεικτικής φόρμας εκπαιδευτικού σεναρίου όπως και ενημέρωση ως προς τη χρήση βοηθητικού λογισμικού ανοικτού κώδικα για επεξεργασία φωτογραφίας και βίντεο.

Η ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί:

  • Τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 17:30 στη Σπάρτη, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, 2ο χλμ Ε.Ο. Σπάρτης-Γυθείου, αίθουσα Λακώνων ποιητών Νικηφόρου Βρεττάκου και Γιάννη Ρίτσου.
  • Την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 17:30 στα Παπαδιάνικα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Ασωπού.

Παρακαλούμε να ενημερωθούν ενυπόγραφα οι εκπαιδευτικοί της σχολικής σας μονάδος.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Loading...
  • europalso

    ideascentral