Ο Υπουργός Παιδείας για την εισβολή μαθητών στο γραφείο του

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/10/2018 - 14:28 | Author: Newsroom

Σε σχέση με την εισβολή που έγινε στο γραφείο του στο υπουργείο Παιδείας ο κ. σημείωσε τα εξής μιλώντας στον ρ/σ του  news247 : “Το υπουργείο Παιδείας είναι ένα κτίριο με προβλήματα φύλαξης, δεν έπρεπε να είναι υπουργείο, εκεί στεγάζονταν οι επικεφαλής των ολυμπιακών αγώνων, το γραφείο του υπουργού ήταν το γραφείο του κ. Ρογκ, δείχνει τη μεγαλομανία αυτών των ανθρώπων, η διακόσμηση που έγινε μετά δεν τιμά τη χώρα μας γιατί δείχνει νεοπλουτισμό.

 

Είναι το μόνο υπουργείο με τόσο μεγάλη ελεύθερη έκταση γύρω του, δεν έχει προδιαγραφές ασφαλείας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να παραβιαστεί η ασφάλεια. Ηρθαν κάτω από 40 άτομα, εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους με έντονο τρόπο, πολλά πράγματα τα αγνοούσαν, εκείνο που μας προβληματίζει είναι από πού αντλούν τη νομιμότητά τους, δεν είναι αποτέλεσμα γενικών συνελεύσεων ή κινηματικών αποφάσεων η δράση τους. Υπάρχουν ομάδες που αποφασίζουν κάτι με κάλυψη πολιτικών κομμάτων.

 

Υπάρχουν κόμματα που κλείνουν τα μάτια, όχι υποχρεωτικά εξωκοινοβουλευτικά. Ο Ριζοσπάστης είχε μιλήσει για μέτωπο μαθητών πριν αρχίσει η σχολική χρονιά. Ζήτησαν να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για το λύκειο το οποίο καν δεν είχαν μελετήσει καλά.Το αίτημα ασφαλώς δεν γίνεται δεκτό. Τους ρωτούσα και δεν μπορούσαν να μου απαντήσουν πειστικά. Η ΝΔ δεν ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο πέρα από το να αναδείξει τα θέματα της ανομίας”.

Ο κ. Γαβρόγλου, τέλος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταφοράς του Πολυτεχνείου στην πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου στο πλαίσιο ανάπλασης της περιοχής.

Γαβρόγλου: Υπάρχουν χώροι ανομίας στα πανεπιστήμια Η διακίνηση ναρκωτικών είναι κακούργημα

Loading...


  • europalso   ideascentral