Μήνυση στο υπουργείο Παιδείας και στους Διευθυντές Εκπαίδευσης προτίθεται να καταθέσει η ΟΛΜΕ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔02/10/2014 - 22:06 | Author: Newsroom

Μηνύσεις εναντίον του υπουργείου Παιδείας και των Διευθυντών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες το ΔΣ της ΟΛΜΕ, θεωρώντας πως ευθύνονται για τη διακοπή της μισθοδοσίας των 85 εκπαιδευτικών που είναι σε διαθεσιμότητα.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ έχει ήδη αποστείλει εξώδικο σε όσους Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης χαρακτηρίζοντας αυθαίρετες τις περικοπές

. Η ΟΛΜΕ έχει ήδη καταγγείλει, ότι σε 85 εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Τεχνικής – Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, οι οποίοι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα από 22/7/13, διακόπηκε η μισθοδοσία στις 22/3/14, παράτυπα, χωρίς να έχει εκδοθεί καμιά διοικητική πράξη.

Από τότε οι εκπαιδευτικοί αυτοί βρίσκονται χωρίς μισθό και σε καθεστώς ομηρείας από τη διοίκηση και το υπουργείο Παιδείας.

Παράλληλα το ΔΣ της ΟΛΜΕ απέστειλε σήμερα επιστολές προς τους υπουργούς Παιδείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ζητώντας συνάντηση για το παραπάνω θέμα

Υπενθυμίζεται ότι η ΟΛΜΕ είχε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά του υπουργείου Παιδείας για τη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών και τον Ιούλιο του 2013.

Loading...
  • europalso

    europalso

    ideascentral