Μαθητές στα εργαστήρια του ΕΜΠ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔05/05/2017 - 11:08 | Author: Newsroom

Στα άδυτα των εργαστηρίων του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου θα «τρυπώσουν» Γ’ Γυμνασίου και Λυκείου. Την ερχόμενη Τετάρτη 10 Μαΐου στις 16:00 το Εργαστήριο Τεχνολογίας UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου σε συνεργασία με το Mindspace –τον οργανισμό που ιδρύθηκε από και νεαρούς αποφοίτους του ΕMΠ πραγματοποιεί επισκέψη στα εργαστήρια.

Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στο Εργαστήριο Συστημικής Βιολογίας και Εμβιομηχανικής της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών και του Εργαστηρίου Υψηλών Τάσεων της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών. Επιπλέον θα επισκεφθούν τους χώρους όπου εργάζεται η Prom Racing NTUA FSAE Team καθώς και το Mindspace.

Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν από κοντά τα εργαστήρια, θα πληροφορηθούν για το έργο τους, θα ενημερωθούν για τις επαγγελματικές ευκαιρίες που ανοίγονται στους τομείς στους οποίους εξειδικεύεται το κάθε εργαστήριο και θα παρακινηθούν ώστε να προσανατολίσουν τις μελλοντικές σπουδές τους σε κάποιον από αυτούς τους τομείς.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα επίσκεψης –που διαρκεί δύο ώρες– είναι ελεύθερη, αλλά απαραίτητη είναι η κράτηση θέσης στο τηλέφωνο του UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου: 210 9469694.

Loading...
  • europalso

    ideascentral