Κάλεσμα σε συνάντηση των αποσπασμένων στην Α’ Αθήνας

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔07/09/2016 - 10:19 | Author: Newsroom

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

Προς: Τα μέλη του Συλλόγου, ΔΟΕ, Συλλόγους Εκπ/κών Π.Ε., Αιρετούς Α΄ ΠΥΣΠΕ Αθήνας, Αιρετούς ΑΠΥΣΠΕ Αττικής, Αιρετούς ΚΥΣΠΕ, Α’ ΑΠΥΣΠΕ, συμβούλους σχολικής και προσχολικής αγωγής της περιοχής μας

Θέμα: Κάλεσμα σε συνάντηση των αποσπασμένων στην Α’ Αθήνας από άλλα ΠΥΣΠΕ Τετάρτη 7/9, στις 15.00, στο 39ο-141ο ΔΣ Αθηνών (Τσούντα και Αχαρνών, Αγ. Ελευθέριος)

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών είναι ραγδαίες και σε κάθε περίπτωση ανησυχητικές για την τοποθέτησή των αποσπασμένων από άλλα ΠΥΣΠΕ στην Α’ Διεύθυνση της Αθήνας. Όπως θα έχετε ενημερωθεί η Διεύθυνση έχει αναρτήσει τις λειτουργικές υπεραριθμίες και τα λειτουργικά και από τα νούμερα προκύπτει ότι δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή επαρκείς θέσεις για να τοποθετηθεί το σύνολο των αποσπασμένων συναδέλφων.

Επισημαίνουμε ότι υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο η Διεύθυνση να κρίνει υπεράριθμους τους συνάδελφους για τους οποίους δεν θα βρεθεί κενό για να τοποθετηθούν και να διατεθούν στην Περιφέρεια παρότι αποσπάσθηκαν σε διαπιστωμένα από την υπηρεσία κενά.

Προκειμένου να συντονίσουμε τη δράση μας και να καθορίσουμε την περαιτέρω στάση μας, σας καλούμε σε συνάντηση την Τετάρτη 14:30 στο 39ο Δ.Σ Αθηνών, Αχαρνών και Τσούντα.

Η παρουσία όλων μας είναι επιτακτική.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Loading...
  • europalso

    europalso

    ideascentral