ΗΜΕΡΙΔΑ – ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 13/5

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔09/05/2016 - 19:42 | Author: Newsroom

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 και ώρα 18:00 Ημερίδα με τίτλο «Μετάβαση μαθητών με αναπηρία από την Πρωτοβάθμια στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Πρόγραμμα Μετάβασης: Βήματα &

Δράσεις» (Αμφιθέατρο Κορδάτος, Συγκρότημα Παπαστράτος, Βόλος).

Στην ημερίδα συμμετέχουν ομιλητές μέλη ΔΕΠ του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Ειδικοί Παιδαγωγοί.

Τα ζητήματα που αναδεικνύονται σχετίζονται άμεσα με το σχεδιασμό και την εφαρμογή δράσεων και πρακτικών που έχουν ως στόχο την υποστήριξη των μαθητών με αναπηρία κατά τη διαδικασία μετάβασής τους από την Πρωτοβάθμια στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, θα υπάρχει διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική γλώσσα και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Υπάρχει δυνατότητα προεγγραφής στο http://bit.do/metavasi η οποία δίνεται για λόγους οργάνωσης και διευκόλυνσης κατά την προσέλευση. Θα μας διευκόλυνε να προβείτε σε αυτήν (στην περίπτωση βέβαια που είστε σίγουροι/ες ότι θα παρακολουθήσετε την Ημερίδα). Η προεγγραφή δεν προϋποθέτει τη διασφάλιση θέσης. Σας παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας.

Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ

http://upload.users.uth.gr/files/Prosklisi.jpg

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ

http://upload.users.uth.gr/files/Programma-1.jpg

http://upload.users.uth.gr/files/Programma-2.jpg

Για να δείτε την αφίσα πατήστε εδώ

http://upload.users.uth.gr/files/Afisa.jpg

Loading...
  • europalso

    ideascentral