ΕΟΠΠΕΠ: Αποτελέσματα Πιστοποίησης Επαγγελματιών ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας»

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔16/03/2017 - 23:23 | Author: Newsroom

Ένα ακόμη κύκλος Πιστοποίησης Επαγγελματιών της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και αμεσότητα

 

Σήμερα o Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ανακοινώνει τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης – της 3ης Περιόδου 2016 – των Επαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας». Οι Εξετάσεις διεξήχθησαν από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.).

Στην 3η Εξεταστική Περίοδο 2016 συμμετείχαν 3.666 υποψήφιοι από τους οποίους οι  3.422 ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις εξετάσεις. Το ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό επιτυχίας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Επίσης, μέσα από την εντατική συλλογική προσπάθεια και με γνώμονα την άμεση ανταπόκριση στις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς εργασίας, ο χρόνος ολοκλήρωσης της όλης διαδικασίας Πιστοποίησης έως τη σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων υπήρξε αμεσότερος από τους προηγούμενους κύκλους.

Τα αποτελέσματα μπορούν να αναζητηθούν στον ιστότοπο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. στην παρακάτω διαδρομή: http://www.eoppep.gr/index.php/el/securityexams/examsresults
Για την πρόσβαση στα αποτελέσματα των εξετάσεων, οι συμμετέχοντες στις Εξετάσεις Πιστοποίησης θα πρέπει να πληκτρολογήσουν με κεφαλαία γράμματα το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και την ημερομηνία γέννησής τους, ως εξής:

Επώνυμο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
Όνομα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Όν. Πατρός ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ημ. Γέννησης 19/7/1970

Στη συνέχεια πρέπει να πληκτρολογήσουν τις λέξεις που εμφανίζονται στο πλαίσιο “CAPTCHA”  και να επιλέξουν την «Αναζήτηση».

Οι επιτυχόντες στις Εξετάσεις Πιστοποίησης – της 3ης Περιόδου 2016 – των Επαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας», μπορούν να υποβάλουν αίτηση στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), μέσω ταχυδρομείου στην ταχυδρομική διεύθυνση Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 41, 142 34 Νέα Ιωνία ή μέσω FAX στο 210 2709142, προκειμένου να τους χορηγηθεί «Βεβαίωση Επάρκειας». Το υπόδειγμα της αίτησης μπορεί να αναζητηθεί στη σχετική ανακοίνωση  του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

http://www.eoppep.gr/index.php/el/announcements/923-apotelesmata_security_3_2016.

Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 27η Μαρτίου 2017.

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και καλή σταδιοδρομία!

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral