Εκστρατεία ενάντια στη χρήση smart phones στα σχολεία

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔09/03/2018 - 11:08 | Author: Newsroom

Από σήμερα, η Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Μαρκοπούλου επιδίδεται σε μία επικοινωνιακή εκστρατεία ενάντια στη χρήση στα μας! Το θέμα δυστυχώς έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις και τα προβλήματα που προκύπτουν είναι καθημερινά και μεγάλα.

Τυπώθηκαν αφίσες μεγέθους Α3 για να τοιχοκολληθούν σε κάθε σχολική αίθουσα και κάθε πίνακα ανακοινώσεων, ενώ θα διανεμηθεί και η ανακοίνωση της Ένωσής μας. Η Σελίδα μας στο φέισμπουκ θα προωθήσει αρκετά άρθρα, μελέτες και videos που αναδεικνύουν το πρόβλημα, ενώ υπάρχει συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων για καλύτερα αποτελέσματα.

Η εκστρατεία ξεκινά από την Α’ Δημοτικού των σχολείων του Δήμου μας, καθώς τα αποτελέσματα δεν προορίζονται να είναι άμεσα, αλλά ούτε πρόσκαιρα. Το πρόβλημα είναι τεράστιο στη Β/θμια και στα παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου ευελπιστούμε να προσφέρουμε ένα ερέθισμα προς σκέψη και προβληματισμό. Στα παιδιά του Δημοτικού όμως, υπάρχει η δυνατότητα να «χτιστεί» η κατάλληλη νοοτροπία και να αποφευχθούν στο μέλλον, τα σημερινά φαινόμενα.

Στο λινκ που παρατίθεται από την επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσής μας, μπορείτε να βρείτε την ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Μαρκοπούλου, αλλά και κάποια προτεινόμενα άρθρα και videos προς προώθηση από όλους μας μέσω των social media.

https://enosisyllgonmark.blogspot.gr/2018/03/blog-post_7.html

Για την Ομάδα Επικοινωνίας

Ένωση Συλλόγων Γονέων

Δήμου Μαρκοπούλου Αττικής

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral