Εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς – Έρχονται και τα voucher

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔30/05/2018 - 13:38 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Τι ισχύει για τα νήπια ηλικίας 4 ετών – Συνεχίζεται κανονικά η διαδικασία των τετράχρονων νηπίων στους των δήμων που δεν συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο των 184 Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης του υπουργείου Παιδείας όπου είναι υποχρεωτική η εγγραφή τους στα (δείτε το συνημμένο αρχείο – 184 ).

Για την ημερομηνία ολοκλήρωσης της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και για οποιαδήποτε διευκρίνιση, οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στις αρμόδιες υπηρεσίες των δήμων τους καθώς δεν ισχύουν  για όλους τους δήμους οι ίδιες ημερομηνίες.

Έρχονται τα

Εν τω μεταξύ, η ΕΕΤΑΑ, μέσω της οποίας δίδονται τα voucher για δωρεάν θέσεις σε παιδικούς και όλης της χώρας, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τις αιτούσες μητέρες και τους αιτούντες για voucher για φιλοξενία των παιδιών στη διάρκεια του έτους 2018-2019.

Αν και ακόμη δεν έχει οριστεί η ακριβής ημερομηνία που θα ανοίξουν οι αιτήσεις, η ενημέρωση καλεί τους γονείς να ξεκινήσουν να συγκεντρώνουν τα δικαιολογητικά που απαιτούνται (δείτε ΕΔΩ) για την .

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral