ΔΕΘ: Έρχεται νέο σύστημα μόνιμων διορισμών μέσω ΑΣΕΠ χωρίς γραπτό διαγωνισμό

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔22/08/2018 - 21:20 | Author: Newsroom

: Σύμφωνα με ενημέρωση του ΠΑΣΑΔ έπειτα από επαφές που είχε με τις αρμόδιες διευθύνσεις στο Υπουργείο, έρχεται νέο σύστημα μέσω χωρίς γραπτό . Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει ο ΠΑΣΑΔ για το νέο σύστημα σε ανακοίνωσή του:

Συνάδελφοι εκτός των θεμάτων της καθημερινότητας, τα οποία ελέγχουμε και πιέζουμε να υλοποιούνται όσο ευνοϊκότερα γίνεται για όλους μας, υπάρχει και το ζήτημα των μόνιμων διορισμών που πρέπει πλέον επίμονα, να κυριαρχεί στη σκέψη μας και στα αιτήματά μας.

Αναπληρωτές: Πόσες μέρες θα δοθούν για την επιλογή περιοχών

Αυτές τις ημέρες γίνεται η προετοιμασία των ανακοινώσεων του Πρωθυπουργού στη και μία εξ αυτών θ’ αφορά τους μόνιμους στην εκπαίδευση με αρχή το σχολικό έτος ’19-’20, με αλλαγή του υπάρχοντος νόμου και μέσω διαδικασίας ΑΣΕΠ (όχι γραπτού). Είτε όμως αυτές γίνουν πραγματικότητα είτε όχι ένα είναι σίγουρο, πως πάμε σ’ ένα νεο σύστημα πρόσληψης αναπληρωτών καθώς το υπάρχον παύει να ισχύει μετά το τέλος αυτής της σχολικής χρονιάς.

Αναπληρωτές: Όλα τα τελευταία νέα για ειδική αγωγή, ΤΥ, αιτήσεις-δηλώσεις περιοχών

Στο ipaideia.gr θα αναρτηθούν όλες οι σχετικές εξελίξεις αναφορικά με τις δηλώσεις περιοχών για υποψήφιους αναπληρωτές καθώς και όλες οι εξελίξεις για την Α φάση

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ

Αναπληρωτές: Καμιά αλλαγή στις άδειες

Πρόταση για προκήρυξη αναπληρωτών ΕΕΠ ΕΒΠ μετά την 1η Νοεμβρίου

Οι πιστώσεις που εξασφαλίζονται για προσλήψεις αναπληρωτών 2018  2019

Διαδικασία πρόσληψης αναπληρωτών μέσω ΕΣΠΑ

Πιστώσεις αναπληρωτών μέσω ΠΔΕ Ρύθμιση

Αριθμοί μόνιμων αναπληρωτών ΕΕΠ ΕΒΠ 2017 2018 

Αναπληρωτές: Δηλώσεις περιοχών – Αύξηση περιοχών προτίμησηςΑναπληρωτές: Νέα ενημέρωση για Ειδική Αγωγή (πιστώσεις, προσλήψεις)

Η απόφαση για την αναμοριοδότηση σχολικών μονάδων

Loading...
  • europalso

    ideascentral