ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ – ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣτΕ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔21/03/2017 - 19:38 | Author: Newsroom

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣτΕ
Αξιότιμοι κύριοι,
σε συνέχεια της περσινής μάχης που με επιτυχία το γραφείο μας έδωσε (απόφαση ΣτΕ 4303/2015), κρίνεται απολύτως σκόπιμη και άκρως επιβεβλημένη, η άσκηση εκ νέου παρέμβασης στην Ολομέλεια του ΣτΕ στην οποία θα εκδικαστεί νέα αίτηση συναδέλφων σας σε σχέση με το ζήτημα του τρόπου πρόσληψης αναπληρωτών.

Συγκεκριμένα αντικείμενο της δίκης θα είναι η συμφωνία ή μη προς τις συνταγματικές αρχές της ισότητας και της αξιοκρατίας του εφαρμοσθέντος ήδη και για το σχολικό έτος 2016-2017 προβλεπόμενου στο άρθρο 9 παρ. 2 επ. του ν. 3848/2010 (Α΄ 71) μεταβατικού – μέχρι την ενεργοποίηση του αντίστοιχου πάγιου συστήματος του ν. 3848/2010, το οποίο προϋποθέτει τη διεξαγωγή διαγωνισμού ΑΣΕΠ – συστήματος προσλήψεως αναπληρωτών εκπαιδευτικών από ισχύοντες και ανανεούμενους πίνακες, στους οποίους περιλαμβάνονται (και) υποψήφιοι μοριοδοτηθέντες μόνο λόγω προϋπηρεσίας και χωρίς προηγούμενη συμμετοχή ή επιτυχία σε προγενέστερο διαγωνισμό ΑΣΕΠ.
Επισημαίνουμε την αυτονόητη κρισιμότητα οργάνωσής σας προκειμένου να μην βρεθείτε προ τετελεσμένων, αλλά και ότι η φετινή μάχη θα είναι ακόμα πιο δύσκολη από πέρυσι.
Συνεπώς η συμμετοχή σας πρέπει να είναι μαζική ώστε να μην επαναληφθεί το φαινόμενο που βιώσαμε πέρυσι να υπερασπιζόμαστε μια υπόθεση που αφορά χιλιάδες αναπληρωτές με προϋπηρεσία με λίγες δεκάδες συμμετοχές.
Το κόστος εφόσον υπάρξει μαζική συμμετοχή δεσμευόμαστε ότι θα είναι συμβολικό ανά άτομο σεβόμενοι τη δύσκολη συγκυρία που όλοι βιώνουμε, ωστόσο πρόκειται για μια άκρως σημαντική δίκη στο ανώτατο δυνατό δικαστηριακό επίπεδο (ολομέλεια ΣτΕ) με αυξημένα κόστη.
Θα πρέπει να κινηθούμε οργανωμένα επίσης και εξωδικαστικά.
Συνεπώς παρακαλώ για τις συμμετοχές σας το συντομότερο δυνατό και πάντως μέχρι το αργότερο την Μεγάλη Τετάρτη 12/4/2017 με αποστολή στο email: kolliris@hotmail.com αφενός των προσωπικών σας στοιχείων (όνομα , επώνυμο , πατρώνυμο, δ/νση κατοικίας, κλάδος, AΦΜ και το αν εργάζεστε φέτος ως αναπληρωτές ή όχι) και του κόστους των 15 ευρώ (εφόσον υπάρξει μαζική συμμετοχή άλλως θα επιστραφούν τα χρήματα) μέσω ταχυδρομικής επιταγής, ήτοι μέσω ΕΛΤΑ ή αυτοπροσώπως στη δ/νση του γραφείου.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΛΛΥΡΗΣ – ΣΥΡΡΟΘΑΝΑΣΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 32, ΑΘΗΝΑ 10673 alt▪ ΤΗΛ.: 2103608504 alt▪ FAX: 2103608509 alt▪ Web: www.koliris.gr

Loading...
  • europalso

    ideascentral