ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ Ε.Β.Π. ΑΠΟ Π.Δ.Ε.:ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΡΗΤΗΣ, Ν.ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔22/09/2016 - 16:30 | Author: Newsroom

Ανακοινώθηκαν, μέχρι στιγμής, οι οριστικοί πίνακες υποψήφιων αναπληρωτών Ε.Β.Π. από τις παρακάτω Π.Δ.Ε.

1) ΑΤΤΙΚΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ
ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ &

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 22 Σεπτεμβρίου 2016
ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΕ1 ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΕΒΠ) και ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ
ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-2017
Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής ανακοινώνει ότι καταρτίστηκαν οι οριστικοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων αναπληρωτών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) καθώς και πίνακας «Απορριπτέων» με τους υποψηφίους κλάδου ΕΒΠ που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της υπ’ αρ. 118640/Δ3/19-7-2016 (ΦΕΚ 2272/τ.Β΄/21-7-2016) Υπουργικής Απόφασης, ύστερα από την εξέταση των ενστάσεων από το ΑΣΕΠ. Οι ανωτέρω πίνακες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπ/σης Αττικής (http://attik.pde.sch.gr/cms/index.php/ειδικη-αγωγη/1226-προσωρινοί-πίνακες-αναπληρωτών-εεπ-εβπ-αττικής-2016.html).
Τις προσεχείς ώρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα των υποψηφίων αναπληρωτών ΕΒΠ προς πρόσληψη, τα λειτουργικά κενά σε σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής καθώς και οι ημέρες κατά τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι υποχρεούνται να προσέλθουν στην ΠΔΕ Αττικής προκειμένου να υποβάλουν αίτηση τοποθέτησης.
Επισημαίνεται ότι η πρόσκληση των υποψηφίων προς πρόσληψη θα γίνει μόνο μέσω ανακοίνωσης στην παρούσα ιστοσελίδα.


2) ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στην Στερεά Ελλάδα έγινε ήδη και η κατανομή των πιστώσεων για το Ε.Β.Π
3. ΚΡΗΤΗΣ

ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΔΕ1 ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΕΒΠ) και ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΕΒΠ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-2017
Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης ανακοινώνει, μετά την εξέταση των ενστάσεων από το ΑΣΕΠ, την κύρωση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Αναπληρωτών ΔΕ1 Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού για πρόσληψη κατά το σχολικό έτος 2016-2017, βάσει της αριθμ. 118640/Δ3/19-07-2016 (τεύχος Β’ 2272/2016) πρόσκλησης του ΥΠΠΕΘ, καθώς και του Πίνακα «Απορριπτέων» με τους υποψηφίους που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της Πρόσκλησης. Οι ανωτέρω Πίνακες έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΠΔΕ Κρήτης http://kritis.pde.sch.gr/?p=9382&preview=true .
Σας γνωρίζουμε ότι μας έχουν διατεθεί πιστώσεις στο πλαίσιο της Πράξης «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΡΩΝ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ Ή/ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΣΧΟΛΙΚΟ ΈΤΟΣ 2016-2017» για την πρόσληψη 29 αναπληρωτών Ε.Β.Π. για τις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. της Κρήτης. Θα ακολουθήσει άμεσα κατανομή των πιστώσεων στα λειτουργικά κενά από το ΠΥΣΕΕΠ.
Τις ημέρες Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου θα ζητηθεί μέσω της ιστοσελίδας της ΠΔΕ Κρήτης από υποψήφιους αναπληρωτές ΕΒΠ (με συγκεκριμένη θέση στον Πίνακα που θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα), να συμπληρώσουν Αίτηση-Δήλωση Τοποθέτησης, η οποία θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΠΔΕ Κρήτης με συνοδευτικές οδηγίες, σε λειτουργικά κενά ΣΜΕΑΕ. Εάν δεν καταθέσετε εμπρόθεσμα Αίτηση-Δήλωση Τοποθέτησης, τότε η τοποθέτησή σας θα γίνει σε κάποιο από τα υπάρχοντα λειτουργικά κενά των νομών που δηλώσατε στην αρχική σας Αίτηση.
Σας παρακαλούμε να παρακολουθείτε καθημερινά την ιστοσελίδα της Π.Δ.Ε. Κρήτης.
4) ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Το ΠΥΣΕΕΠ Νοτίου Αιγαίου θα συνέδριάσει τη Δευτέρα 26/9/2016 για την τοποθέτηση ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ Ν.Αιγαίου
Loading...
  • europalso

    ideascentral