5η Παιδαγωγική Ημερίδα Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔19/04/2018 - 08:00 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Τοπική Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Μακεδονίας & Θράκης του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας σας ενημερώνουν ότι πρόκειται να διοργανώσουν, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Βρεφονηπιοκόμων, την 5η Παιδαγωγική Ημερίδα του Σωματείου με τίτλο «Σύγχρονες Ψυχοπαιδαγωγικές Προσεγγίσεις στην Εφαρμογή της Παιδαγωγικής Πράξης».

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Απριλίου 2018, από τις 10:00 έως τις 15:00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» (Εγνατία 154, Θεσσαλονίκη).

Η 5η Παιδαγωγική Ημερίδα απευθύνεται σε παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας, σε ψυχοπαιδαγωγούς, σε ψυχολόγους καθώς και σε άλλους επαγγελματίες από τον ευρύτερο τομέα της αγωγής, της εκπαίδευσης και της φροντίδας του μικρού παιδιού, στους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) των αντίστοιχων τμημάτων και σε οποιονδήποτε έχει επιστημονικό ενδιαφέρον για την Προσχολική Αγωγή.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα θα είναι δωρεάν για όλους και θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης στους συμμετέχοντες. Οι Δηλώσεις Συμμετοχής θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο https://goo.gl/sUt87q έως και τις 19/4/2018 στις 9 μ.μ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΛΩΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΜΑΡΙΑ

Loading...
  • europalso

    ideascentral