1ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ: Σάββατο 8 Οκτωβρίου 12:00 – 21:00, Πάρκο Πεδίου Άρεως-Παιδική Χαρά

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔08/10/2016 - 10:53 | Author: Newsroom

«Oνειρευόμαστε έναν κόσμο χωρίς σύνορα, χωρίς κοινωνικές και φυλετικές διακρίσεις, χωρίς ρατσισμό. Αγωνιζόμαστε για έναν κόσμο που θα χωράει μέσα του όλους τους διαφορετικούς κόσμους, έναν τόπο που θα ζουν μαζί ευτυχισμένοι άνθρωποι από όλους τους τόπους»!

Αυτό είναι το μήνυμα του 1ου Αντιρατσιστικού Παιδικού Φεστιβάλ που προγραμματίζεται για το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ στην παιδική χαρά, στο πάρκο του Πεδίου Αρεως.
Το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει παραστάσεις Παιδικού Θεάτρου, Διήγηση Παραμυθιών, Χορο-Κίνηση, Κουκλοθέατρο, Ταχυδακτυλουργούς, Ζογκλέρς, την δράση «Τα Παιδιά Ζωγραφίζουν το Σύμπαν» με την συνδρομή ζωγράφων, την δράση «Τα Παιδιά φυτεύουν ένα Μεγάλο Δέντρο» με την συνδρομή Γεωπόνων, και θα καταλήγει με ένα μεγάλο παιδικό πάρτυ με Κλόουν και παιδικά τραγούδια από όλο τον κόσμο που θα κάνει όλα τα παιδιά μια μεγάλη, ευτυχισμένη και αγαπημένη παρέα.
Οι συντελεστές, οργανωτές του προγράμματος, οι καλλιτέχνες και επιστήμονες που θα πλαισιώσουν τις παραστάσεις και τις εκδηλώσεις θα προσφέρουν το έργο τους εθελοντικά και αφιλοκερδώς και είναι επιλεγμένοι ανάμεσα στους καλύτερους από τον αντιρατσιστικό χώρο του παιδικού θεάτρου και της εκπαίδευσης.
info
Τοποθεσία: Πάρκο Πεδίο του Άρεως – Παιδική Χαρά (είσοδος από οδό Αλεξάνδρας – άγαλμα της Αθηνάς – ακουλουθήστε τις σημάνσεις)
Ημερομηνία: Σάββατο 8/10/2016 από τις 12 το πρωί έως τις 9 το βράδυ
Το ακριβές ωρολόγιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων και των εργαστηρίων θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα
Κενό Δίκτυο [Θεωρία, Ουτοπία, Συναίσθηση, Εφήμερες Τέχνες]: http://voidnetwork.gr/
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για την εκδήλωση: http://voidnetwork.gr/2016/09/23/ολα-τα-παιδια-του-κοσμου-αντιρατσιστι/
Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral