Tι νέο φέρνει το Facebook και θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που το χρησιμοποιείτε

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔08/02/2019 - 09:27 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Σε περίπτωση που έχετε βρεθεί και εσείς στην άβολη θέση να στείλετε λάθος μήνυμα στον λάθος άνθρωπο, τότε η νέα λειτουργία του Messenger στο Facebook σίγουρα θα σας κάνει να… χαμογελάσετε!

Πλέον όλοι οι χρήστες θα έχουν την επιλογή να κάνουν unsend ένα μήνυμα, καθώς η υπηρεσία που ξεκίνησε να λειτουργεί δοκιμαστικά από τα μέσα Οκτωβρίου σε ορισμένες ομάδες χρηστών θα είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες με συσκευές Android ή iOS.

O Μάρκ Ζάκερμπεργκ είχε υποσχεθεί το unsend να λανσαριστεί πριν το τέλος του 2018, κάτι που τελικώς δεν κατέστη δυνατό.

Η διαδικασία ακύρωσης της αποστολής ενός μηνύματος είναι ιδιαίτερα απλή. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι χρήστες είναι να κρατήσουν πατημένο το μήνυμα που θέλουν να… εξαφανίσουν και τότε εμφανίζεται η επιλογή «Remove for Everyone».

Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη μόνο για τα πρώτα 10 λεπτά μετά την αποστολή του. Σε περίπτωση που ο χρήστης προλάβει το χρονικό αυτό «παράθυρο», τότε η συνομιλία και των δύο χρηστών θα διαγραφή και θα είναι σαν να μην εστάλη ποτέ.

H επιλογή «Remove for Everyone» διαφέρει από το «Delete» που είναι διαθέσιμο έτσι κι αλλιώς στο Facebook Messenger, σύμφωνα με το cnn.gr.

Με το «Delete» απλά διαγράφεται το μήνυμα από τη δική σου πλευρά και ο παραλήπτης εξακολουθεί να το βλέπει. Το μόνο αρνητικό; Σε περίπτωση που ένας χρήστης επιλέξει το «Remove for Everyone», τότε ο παραλήπτης θα ενημερώνεται ότι έχει διαγραφεί κάποιο μήνυμα, ακόμη και αν δεν μπορεί πλέον να το δει.

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral