Έρχεται το ποτήρι που θα ξέρει τι και πόσο ήπιατε! [video]

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔29/06/2014 - 00:25 | Author: Newsroom

Η επόμενη μέρα μετά από ένα αξέχαστο ξενύχτι με άφθονες ποσότητες αλκοόλ είναι πάντα δύσκολη. Εάν θέλετε να υπολογίσετε τις ποσότητες που καταναλώσατε, τότε δεν έχετε παρά να κάνετε υπομονή μέχρι τις αρχές του…

2015, όπου έρχεται το ”έξυπνο” ποτήρι. Το Vessyl – όπως θα ονομάζεται – θα έχει τη δυνατότητα να σας δείχνει ανά πάσα ώρα και στιγμή τι ακριβώς έχετε πιει και σε τι ποσότητες τις τελευταίες ώρες.

Το Vessyl θα αναγνωρίζει μόνο του το είδος του ποτού που βάζετε μέσα του και να κρατάει αρχείο όλων των περιεχομένων του κατά τη διάρκεια ενός 24ώρου, το οποίο και στέλνει αυτόματα στο κινητό σας τηλέφωνο! Επίσης, αναλύει τις θερμίδες που καταναλώνετε από τα τα ροφήματα και τα ποτά που πίνετε, την καφεΐνη που βάλατε στον οργανισμό σας καθώς και την ζάχαρη που περιείχαν τα ποτά που του βάλατε μέσα. Το ίδιο κάνει και για τις τις βιταμίνες, τις πρωτεΐνες και τα μέταλλα που περιείχαν τα ποτά που βάλατε σε αυτό.

Το Vessyl εκτελεί ακόμα μία πολύ σημαντική λειτουργία: μπορεί να σας ενημερώνει αν είστε αφυδατωμένοι και πρέπει να πιείτε νερό ή άλλα υγρά για το καλό του οργανισμού σας.
Τέλος, θα έχει χωρητικότητα περίπου 370 γραμμαρίων και κοστίζει 99 δολάρια για όσους το προπαραγγείλουν. Ωστόσο, όταν βγει στην αγορά η τιμή του θα εκτοξευθεί στα 199 δολάρια.
thestival.gr

Loading...
  • europalso

    ideascentral