Δεν θα το πιστεύεις τι είναι το ελληνικό θαλάσσιο τέρας που έγινε παγκόσμιο viral

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔06/11/2015 - 19:42 | Author: Newsroom

H χάρη του θαλάσσιου τέρατος της Πάργας έφτασε ως Fox News και την απάντηση τη έδωσε τελικά το Discovery

Μία φωτογραφία που τράβηξε από τις διακοπές του στην Πάργα ένας Σκοτσέζος τουρίστας και στην συνέχεια την ανέβασε στο facebook έχει γίνει ένα από τα πιο διαδεδομένα viral της τελευταίας εβδομάδας σε όλο τον κόσμο.

Έγινε είδηση στο Fox News το οποίο συνομίλησε με τον Harvey Robertson που τράβηξε την φωτογραφία και στην συνέχεια ωκεανολόγοι, ειδικοί, και «κυνηγοί τεράτων» ανέλαβαν να λύσουν το μυστήριο.

alt

Αρκετές ανατρεπτικές εικασίες έγιναν, με καλύτερη αυτή που θέλει να είναι ο καρπός του έρωτα ενός ιπποπόταμου με κροκόδειλο, όμως την αλήθεια – μάλλον – την ανακάλυψε το Discovery, δικαιολογώντας απόλυτα το όνομα του. Συνομιλώντας με τον Dr. Darren Naish του National Oceanography Centre at the University of Southampton δημοσιοποίησε ότι κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για πλαστικό «μπαλόνι» που δένουν τα σκάφη για προστασία από προσκρούσεις το οποίο έχει διαβρωθεί από τον ήλιο και την θαλάσσια χλωρίδα. Αυτό που θα μείνει αναπάντητο είναι εάν ο Robertson ήξερε τι ακριβώς ήταν το αντικείμενο τι ώρα που το φωτογράφιζε και άρα δημιούργησε μία «αθώα» ιντερνετική απάτη ή ο ίδιος έπεσε θύμα της φαντασίας του.
news247.gr

Loading...
  • europalso

    ideascentral