Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης Κυριακή και Δευτέρα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔27/01/2017 - 15:19 | Author: Newsroom

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της διήμερης περιοδείας του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη στο νομό Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 29 και τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με αυτό, την Κυριακή ο κ. Μητσοτάκης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση για τη μνήμη των Ελλήνων εβραίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος, η οποία θα γίνει στην Αποθήκη Δ’ του Λιμανιού.

Στις 7.00 μ.μ. της ίδιας μέρας θα μιλήσει στην εκδήλωση της διοικούσας επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας για την κοπή της πίτας, στο ξενοδοχείο «THE MET».

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον Περιφερειακό Σύνδεσμο Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, καθώς και την πρότυπη μονάδα βιοαερίου από αγελαδοτρόφους στο Κολχικό Λαγκαδά, καθώς και τις μυδοκαλλιέργειες στο Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα.

Στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει στην εκδήλωση του Οργανισμού Έρευνας και Ανάπτυξης «διαΝΕΟσις», του οποίου πρόεδρος είναι ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος. Η εκδήλωση θα γίνει στο ανωτέρω ξενοδοχείο και παρεμβάσεις θα κάνουν η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Γιάννης Μπουτάρης.

Loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral